ΠΑΣΟΚ: Η ν.ε. του ΣΥΡΙΖΑ παραμένει αμετανόητη

Επίθεση ενάντια στη νομαρχιακή επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε με ανακοίνωσή της η συντονιστική επιτροπή Ρόδου του ΠΑΣΟΚ, αναφορικά με τη διαμάχη που έχει προκύψει για τα τεκταινόμενα στο νοσοκομείο.

Αναφέρονται συγκεκριμένα στην ανακοίνωση-απάντηση τα εξής:
«-Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Δωδεκανήσου, ξεπερνώντας την αγοραφοβία πολλών μηνών, η οποία τους αναγκάζει να κρύβονται από τον κόσμο που εξαπάτησαν πολιτικά, με τους βουλευτές τους να μην τολμούν να κυκλοφορήσουν στη Ρόδο, έσπευσε μέσα σε ελάχιστη ώρα να «απαντήσει» στην χθεσινή ανακοίνωσή μας για τα καμώματα τους  που διαλύουν το Νοσοκομείο της Ρόδου.

-Τους πόνεσε η «αποκάλυψη» των πολύωρων σχεδιασμών  κομματικών οργάνων και βουλευτών τους, για το πώς θα αλώσουν κομματικά, χωρίς αιδώ και χωρίς κοινωνική συναίσθηση, ένα Νοσοκομείο προορισμένο να υπηρετεί τον ανθρώπινο πόνο και όχι μικροπολιτικές και ρουσφέτια του ΣΥΡΙΖΑ!...

-Εκείνο όμως το οποίο είναι λυπηρό, είναι το ότι παραμένουν αμετανόητοι, παπαγαλίζοντας τα ίδια παραμύθια με τα οποία εξαπάτησαν τον κόσμο, προκειμένου να γίνουν κυβέρνηση!

-Αυτοί που αφαίρεσαν τα αποθεματικά τους από την Τράπεζα της Ελλάδος,  που ανάγκασαν με την υποχρηματοδότηση τα Νοσοκομεία  να υπολειτουργούν χωρίς προσωπικό και να αναστείλουν  βασικές δραστηριότητες τους εξ αιτίας των ελλείψεων φαρμάκων και υλικών, αυτοί που στη ΣΟΒΙΕΤΙΑ της αυταπάτης τους, θεωρούν φυσικό ότι οι  νοσηλευτές και οι γιατροί πρέπει να εξοντώνονται με διπλάσιες και κυρίως απλήρωτες εφημερίες,  χωρίς ρεπό και άδειες!

-Ναι, αυτοί που αντί να ψάξουν τρύπα να κρυφτούν για τα ψέματα, την ανικανότητα τους και τα δεινά που προξένησαν, μας κάνουν από πάνω τους τιμητές και μας κουνούν το δάκτυλο!!! Μα ούτε λίγη τσίπα δεν τους απέμεινε πια;

-Χωρίς αιδώ, αυτοί που κατάργησαν την αριστεία στα σχολεία, μας μιλούν για δήθεν αξιοκρατία του Πολάκη στην επιλογή των κομματικών Διοικήσεων των νοσοκομείων, που τόσο άγαρμπα και γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων τους ,  νόμους , συμβάσεις και θετικές αξιολογήσεις, απέπεμψαν παράνομα (σύμφωνα με σωρεία αποφάσεων του ΣΤΕ) τις προηγούμενες Διοικήσεις!

- Είναι πια επιτακτική η ανάγκη, αυτές οι δυνάμεις του εθνικολαϊκισμού, οι οποίες έχουν τόση σχέση με την Αριστερά όση ο φάντης με το ρετσινόλαδο, να ηττηθούν και να εκλείψουν οριστικά από το πολιτικό σκηνικό της χώρας, γιατί παρά τα δεινά που προξένησαν με τις πολιτικές τους απάτες και αυταπάτες, παραμένουν όχι μόνο αμετανόητες αλλά και επικίνδυνες και αυθάδεις!

-Το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗ.ΣΥΜ. θα παρακολουθούν, θα αποκαλύπτουν και θα καταγγέλλουν τα όσα απεργάζονται αυτοί που απειλούν ότι θα μας κάνουν ..ΣΟΒΙΕΤΙΑ!!!  Αυτούς έχει σαν πρότυπο η ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ και αυτών το ύφος υιοθετεί στην ανακοίνωση – απάντηση της.
-Εμείς προσπερνούμε με περιφρόνηση το προθανάτιο πολιτικό παραλήρημα αυτού του εθνικολαϊκιστικού πολιτικού μορφώματος, το οποίο σε λίγο διάστημα  θα έχει καταλήξει στα ιστορικά πραγματικά του ποσοστά του 4% και θα αποτελεί μιαν άσχημη ανάμνηση ακόμα και για την ίδια την Ιστορία!

-Παραμένουμε περήφανοι για τα όσα η Μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη μας έχει προσφέρει στον τόπο και ειδικότερα στον τομέα της Υγείας, αλλά και  περήφανοι για τα στελέχη μας, που παρέμειναν και παραμένουν με συνέπεια στις επάλξεις του χρέους προς την πατρίδα και της Δημοκρατικής μας Παράταξης.

- ΠΑΣΟΚ και η ΔΗ.ΣΥΜ.  ήμασταν και παραμένουμε παρόντες. Εμείς, ποτέ δεν κρυφτήκαμε, γιατί ποτέ δεν εξαπατήσαμε τον λαό με αναλήθειες και ψεύτικες υποσχέσεις, ούτε καταχραστήκαμε την εμπιστοσύνη του, όπως κάνουν αυτοί σήμερα! Οι πολίτες που τους εγκαταλείπουν και επιστρέφουν σε μας, το αποδεικνύουν καθημερινά!!!».