Ψάχνει γήπεδο ο ΑΕΡΑ!

Στ’ Αφάντου οι Διοικούντες τον ΑΕΡΑ, δεν ασχολούνται μόνο με το ρόστερ της ομάδας που πρέπει να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατόν, αλλά έχουν να αντιμετωπίσουν κι ένα πρόβλημα.

Όπως αναφέρουν χθεσινές πληροφορίες, οι εργασίες θα ξεκινήσουν για την ανακαίνιση του γηπέδου Αφάντου σε 40 περίπου μέρες, κάτι που σημαίνει και με βάση τη μελέτη, πως είναι πολύ πιθανόν τόσο ο ΑΕΡΑ, όσο κι ο Άγιος Λουκάς, να μην μπορέσουν να το χρησιμοποιήσουν στην προετοιμασία και πολύ πιθανόν στα φιλικά αλλά και στην πρεμιέρα της Α΄ Κατηγορίας.

Οι δυο ομάδες από τα Αφάντου, είναι υποχρεωμένες να αναζητήσουν άλλο γήπεδο για τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

Υπενθυμίζεται επίσης πώς η μελέτη προβλέπει αφαίρεση του υπάρχοντα χλοοτάπητα, τοποθέτηση νέου, καλωπισμό των αποδυτηρίων, αλλά και επισκευή των κερκίδων.

Με βάση αυτό το πρόβλημα θα καθορίσει πλέον τους στόχους του περισσότερο ο ΑΕΡΑ, ο οποίος θέλει παράλληλα να κλείσει όσο γίνεται πιο γρήγορα το θέμα του ρόστερ της ομάδας. Πάντως ο Βαγγέλης Χοσάδας έχει κάνει ήδη τις εισηγήσεις του στο ΔΣ του Μιχάλη Αντώνογλου κι έχουν φυσικά γίνει οι πρώτες κινήσεις, με τις ανανεώσεις και την απόκτηση Μπαϊρακτάρη.

 

Σε 40 μέρες ξεκινούν τα έργα για να αλλάξει εικόνα το γήπεδο ΑφάντουΣε 40 μέρες ξεκινούν τα έργα για να αλλάξει εικόνα το γήπεδο Αφάντου