Ξεμακραίνει η  περίπτωση Τζανή για τον Διαγόρα

Οπωσδήποτε η πιθανότητα επιστροφής του Μηνά Τζανή, στο Διαγόρα φαντάζει καλή περίπτωση για την ενίσχυση των μετόπισθεν της ομάδας, έχοντας πάμπολλες εμπειρίες στα μεγάλα πρωταθλήματα όχι μόνο της Γ΄Εθνικής  αλλά ακόμα και της Σούπερ Λίγκ.

 Στον Κρητικό ποδοσφαιριστή που έμεινε ελεύθερος από τον Εργοτέλη, έχει γίνει ήδη πρόταση, όμως ο ίδιος δεν απάντησε ακόμη.

Ο 33χρονος ποδοσφαιριστής θέλει να είναι δίπλα στον πατέρα του, που αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας. Αυτή είναι η αιτία που αναγκάζει τον Τζανή, να μην έχει απαντήσει ακόμα. Κι όπως ανέφεραν οι πληροφορίες από την Κρήτη, είναι πολύ δύσκολο να απαντήσει θετικά και να μετακινηθεί με την οικογένειά του στη Ρόδο.

Ο Διαγόρας πάντως πέρα από την περίπτωση Τζανή, δεν σταματάει την αναζήτηση. Επικεντρώνει το στόχο του στην απόκτηση ενός ικανότατου σέντερ φορ, ο οποίος θα πρέπει να έχει καλή επαφή με τα δίχτυα και να μετουσιώνει σε γκολ όλες τις καλές προσπάθειες των συμπαικτών του.

Το σίγουρο είναι πώς ο «γηραιός» δεν βιάζεται. Τα μέλη της επιτροπής που ασχολούνται με τις μεταγραφές συνεχίζουν την αναζήτηση, μέχρι να βρουν αυτό που θέλουν και να το εντάξουν άμεσα στην ομάδα.

Με δεδομένο πώς ο Ανδρέας Σταύρου θέλει το ρόστερ του έτοιμο στο ξεκίνημα της προετοιμασίας, υπάρχει ακόμα ένα δεκαήμερο τουλάχιστον για να ευοδωθούν όλες οι προσπάθειες που καταβάλλονται προς αυτή την κατεύθυνση.