Στόχος ένα σέντερ φορ κρούσεως στον Ιάλυσο

Δεν υπάρχει καμιά ανησυχία στο «στρατόπεδο» του Ιάλυσου εν όψει της νέας περιόδου που ξεκινάει σε λίγες μέρες, με την προετοιμασία της ομάδας.

Ότι έγινε μέχρι τώρα, αποτελεί μέρος ενός σχεδιασμού που εφαρμόστηκε πολύ γρήγορα.

Μένει όμως κάτι ακόμα για να συμπληρωθεί το παζλ του ρόστερ της ομάδας, που θέλει να πρωταγωνιστήσει στο νέο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, γνωρίζοντας πώς το ίδιο θα πράξουν κι άλλες ομάδες, αφού από ένα 14αρη Όμιλο όπως αυτός που θα παίξει ο Ιάλυσος αποχαιρετούν την Κατηγορία επτά ομάδες.

Αυτό το κάτι εμπεριέχει περισσότερο δυο κινήσεις.

Η μία αφορά ένα φορ κρούσης. Που να ξέρει καλά την αντίπαλη περιοχή και τις θέσεις που πρέπει να κινείται, να «μπολιάσει» με τους υπόλοιπους  συμπαίκτες του γρήγορα και θα πρέπει κι αυτοί να τον μάθουν για  να γίνει γρήγορα το φόβητρο για τις αντίπαλες άμυνες.

Η δεύτερη κίνηση αφορά την θέση του τερματοφύλακα. Κάτω από τα γκολπόστ βασικά ο Ιάλυσος έχει αυτή τη στιγμή τον νεοαποκτηθέντα Γιδόπουλο.

Ο Παπαδόπουλος έχει ήδη αποχωρήσει και κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι μέλλει γενέσθαι με τον Χειμωνέττο.  Σαφέστατα  λοιπόν θα στραφεί και προς την απόκτηση τερματοφύλακα ο Ιάλυσος.