Ιπποκράτης: Τετράδα ανανεώσεων και η πρώτη μεταγραφή

Επίσημη ανακοίνωση για την επίτευξη συμφωνίας με τους Ασημακόπουλο, Χαρίση, Τρύπα και Σκούφη, για παραμονή στο ρόστερ και τη νέα χρονιά στη Β’ εθνική, εξέδωσε η διοίκηση του Ιπποκράτη η οποία προχώρησε επίσης σε διευκρινίσεις όσον αφορά την υπόθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Αναλυτικά: «Στο πλαίσιο της στελέχωσης της ομάδας μας, που θ’ αγωνιστεί την επόμενη χρονιά στη Β’ Εθνική, η προσπάθειά μας ξεκίνησε από τη διατήρηση στο ρόστερ, παικτών που αποτελούν το βασικό κορμό από την προηγούμενη χρονιά.

Είμαστε, λοιπόν, στην ευχάριστη θέση ν’ ανακοινώσουμε την παραμονή των αθλητών Ασημακόπουλου Αντώνη, Χαρίση Κώστα, Τρύπα Γιώργου και Σκούφη Γιώργου.

Παράλληλα, συνεχίζονται οι συζητήσεις με ακόμα δύο αθλητές και βασικά στελέχη της ομάδας ώστε να συνεχίσουν και φέτος ν’ αγωνίζονται για τον ΑΣ Ιπποκράτη Κω.

Εκτός, όμως, από τις ανανεώσεις, προχωρήσαμε και στην πρώτη μετεγγραφή (επάνοδο) του αθλητή Γερογιάννη Χρήστου ο οποίος είναι 18 ετών, με ύψος 2 μέτρα και αγωνίζεται στις θέσεις 3-4. Αγωνίστηκε στην ακαδημία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός αλλά προέρχεται από τις ακαδημίες του Ιπποκράτη και φέτος επέστρεψε για να βοηθήσει την ομάδα και τους στόχους μας αλλά και ν’ αποκτήσει εμπειρίες που θα τον βοηθήσουν στο ξεκίνημα της καριέρας του στο χώρο του μπάσκετ. Τον καλωσορίζουμε ξανά στην οικογένεια του Ιπποκράτη και του ευχόμαστε μια επιτυχημένη χρονιά, χωρίς τραυματισμούς.

Στο θέμα του προπονητή, θα πρέπει ν’ αναφέρουμε ότι το τελευταίο διάστημα έχουν δει τα φώτα της δημοσιότητας υποτιθέμενα έγκυρα ρεπορτάζ από κάποια site τα οποία, εκτός από αστεία, σε κάποια σημεία είναι και ευφάνταστα και δείχνουν αν μη τι άλλο και τη συγγραφική δεινότητα ορισμένων στη συγγραφή μυθιστορημάτων φαντασίας.

Για την αποκατάσταση της αλήθειας λοιπόν, είμαστε σε συζητήσεις με τον περσυνό προπονητή της ομάδας μας, Καπλανίδη Μιχάλη, αλλά παράλληλα γίνονται διερευνητικές επαφές και για κάποιες άλλες περιπτώσεις, χωρίς όμως να έχει γίνει επίσημη πρόταση πλην δύο περιπτώσεων, σε κανέναν άλλο.

Ευελπιστούμε σε οριστική απόφαση στο θέμα του προπονητή έως την Κυριακή.

Θα συνεχίσουμε να ενημερώνουμε υπεύθυνα με δελτία Τύπου τον φίλαθλο κόσμο, όποτε υπάρχουν εξελίξεις ανακοινώσιμες για όλα τα ζητήματα που αφορούν στην ομάδα μας. Οτιδήποτε γράφεται ή ακούγεται και δεν φέρει την υπογραφή του συλλόγου, είναι απλά εικασίες όσων βιάζονται και νομίζουν ότι συνδιοικούν τον σύλλογο.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ
Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΧΑΤΖΗΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΝΙΚΟΣ».