Helios Eye Boutique: To νέο store concept του Ορέστη Λουκαΐδη

Helios Eye Boutique: To νέο store concept του Ορέστη Λουκαΐδη

Helios Eye Boutique: To νέο store concept του Ορέστη Λουκαΐδη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1341 ΦΟΡΕΣ

Σε μια εποχή που τα παράπονα από τους ανθρώπους της αγοράς δίνουν και παίρνουν, αναφερόμενοι άλλοτε στην κακή ποιότητα των τουριστών και άλλοτε στην ανύπαρκτη αγοραστική δύναμη των ντόπιων, υπάρχουν αυτές οι ελάχιστες φωτεινές εξαιρέσεις επιχειρηματιών που δεν το βάζουν κάτω! Είναι αυτοί που έχουν το χάρισμα να εντοπίζουν έγκαιρα τις ευκαιρίες, να προβλέπουν τις εξελίξεις, να αφουγκράζονται τα μηνύματα της αγοράς και να τολμούν σε πείσμα των καιρών.

Στην κατηγορία αυτή ανήκει και ο γνωστός στο νησί μας και όχι μόνο, οπτομέτρης Ορέστης Λουκαΐδης, ο οποίος μόλις λίγους μήνες μετά τη δημιουργία του σύγχρονου οπτομετρικού κέντρου Optical House στην Ηρώων Πολυτεχνείου, με εξειδίκευση στους φακούς επαφής, πρόσφατα εγκαινίασε ακόμη ένα κατάστημα με απόλυτη εξειδίκευση στα γυαλιά ηλίου, το Helios Eye Boutique, στον εμπορικότατο πλέον πεζόδρομο της Δ. Θεοδωράκη.

Στα εγκαίνια του Helios Eye Boutique είχαμε την ευκαιρία να παρευρεθούμε την περασμένη Παρασκευή σε μια σημαδιακή θα λέγαμε ημερομηνία (7.7.17), η οποία εντέχνως κοσμούσε και την σχετική πρόσκληση.
Εκεί ενημερωθήκαμε από τους ειδικούς για όλες τις τελευταίες τάσεις και εξελίξεις στα γυαλιά ηλίου, τα οποία πλέον ευτυχώς αντιμετωπίζονται από τους αγοραστές ως απαραίτητο βοήθημα και όχι μόνο ως αξεσουάρ μόδας. Είναι γεγονός ότι όσο γοητευτικός κι αν είναι ο ήλιος - ο οποίος έδωσε και το όνομα του στο εν λόγω κατάστημα - άλλο τόσο επικίνδυνος είναι για την υγεία των ματιών μας.

Όλοι πλέον οι διάσημοι οίκοι φροντίζουν πέρα από πανέμορφα γυαλιά, με φακούς και σκελετούς που δίνουν τύπο και ξεχωριστό στυλ σε άντρες, γυναίκες και παιδιά, να ενσωματώνουν σε αυτά και τις τελευταίες τεχνολογίες με ειδικά πολωτικά φίλτρα που παρέχουν τη μέγιστη προστασία από την επικίνδυνη ακτινοβολία. Αρκεί βέβαια να τα αγοράζει κανείς από εξειδικευμένα καταστήματα και όχι από ευκαιριακά σημεία πώλησης.

Εμείς δεν παραλείψαμε να δοκιμάσουμε τα περισσότερα από αυτά και να φύγουμε, κακά τα ψέματα, με 2-3 μοντέλα παραπάνω στην προσωπική μας συλλογή -, καθώς εκτός από … classy & trendy ήταν και πολύ οικονομικά!
Ευχόμαστε στον συντοπίτη μας Ορέστη Λουκαΐδη κάθε επιτυχία στο νέο του εγχείρημα και πραγματικά θα θέλαμε να δούμε κι άλλους επιχειρηματίες του τόπου μας να είναι εξίσου τολμηροί, καθώς το σύγχρονο δόγμα του management λέει πως η τόλμη και η καινοτομία πάντα επιβραβεύονται!

Διαβάστε ακόμη

Συλλυπητήρια δήλωση του Γιάννη Παππά για την απώλεια του Κώστα Κωτικώστα

Αλ. Κολιάδης: Ας μην μας κουνάνε το δάχτυλο και ας μην επικαλούνται τη Δημοκρατία αυτοί που έξι μήνες τώρα αρνούνται να αποδεχτούν τη λαϊκή ετυμηγορία

Επίσκεψη γυναικών από το Κέντρο Ημερήσιας Απασχόλησης «Κορωνίς»

Ν. Γερονικόλας: Περί πολιτικής ηθικής

Απεργία δικαστικών υπαλλήλων στις 24 Απριλίου

Μαθήματα πυρόσβεσης σε εθελοντές για λήψη πιστοποίησης στη Ρόδο

Να καθαριστούν τα οικόπεδα ζητά η κοινότητα Σορωνής

Ανακοίνωση της Νέας Αριστεράς Ν. Δωδεκανήσου για την καταγγελία σεξουαλικής παρενόχλησης στη Νίσυρο