Σειρά οι ακαδημίες στον Ιάλυσο

Αλλαγές παντού γίνονται στον Ιάλυσο για την καλύτερη δυνατή οργάνωση, αλλά και την πρόοδο του συλλόγου σε όλους τους τομείς.

Προς αυτή την κατεύθυνση κινείται τον τελευταίο καιρό η Διοίκηση, η οποία και θα επιληφθεί και των θεμάτων των Ακαδημιών του συλλόγου.  Πρόσφατα τελείωσε ένα πολύ πετυχημένο καμπ, το οποίο οργάνωσε περισσότερο ο Βασίλης Χατζής, ο οποίος και θα είναι όπως όλα δείχνουν στο τιμ των τεχνικών των κλιμακίων των Ακαδημιών.

Η Διοίκηση του Ιάλυσου αφού ολοκληρώσει τα θέματα της μεγάλης ομάδας η οποία και θα αγωνισθεί στην Γ΄ Εθνική και μάλιστα με πρωταγωνιστικό ρόλο, όπως δείχνουν οι μέχρι τώρα κινήσεις και ο σχεδιασμός, θα ασχοληθεί όπως τονίστηκε χθες και με την πλαισίωση των Ακαδημιών, με όλα εκείνα τα στελέχη που απαιτούνται σε προπονητές και παράγοντες, προκειμένου να υπάρξει άμεση πρόοδος και ανάδειξη ταλέντων. 

Είναι γνωστό πώς ο Ιάλυσος  έχει συνάψει φέτος συνεργασία με τις ομάδες του Αστέρα Π. και του Ευαγόρα, με τις οποίες θα έχει κοινή πορεία στον τομέα των Ακαδημιών.  

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΣΚΟΡΠΙΟΝΣ
Στο μεταξύ και με αφορμή την εγγραφή νέων μελών στον σύνδεσμο,  οι Scorpions εξέδωσαν χθες την παρακάτω ανακοίνωση:

«Η ομάδα γιορτάζει φέτος 70 χρόνια ύπαρξης κι έχει δείξει τις διαθέσεις της από νωρίς και τους στόχους της… Όλοι μαζί μπορούμε να βοηθήσουμε να επιστρέψει στην Β΄ Εθνική, είτε με συνδρομή στο σύνδεσμο ή με ένα διαρκείας! Οι Scorpions θα είναι εκεί σε κάθε αγώνα. Είναι υποχρέωσή μας. Φέτος με νέο συμβούλιο και πιο δυνατοί από ποτέ…  Οι εγγραφές στο Σύνδεσμο ξεκίνησαν. Πληροφορίες στη σελίδα GAS Ialysos 1948!!! Με ένα μήνυμα στο inbox ή στο προφίλ με όνομα σύνδεσμος Ιάλυσου».