Το ταξίδι της Χάλκης τώρα αρχίζει

Παρουσία των εκπροσώπων των τοπικών αρχών, όπως και πλήθους κόσμου, πραγματοποιήθηκε αργά το απόγευμα του Σαββάτου η τελετή των εγκαινίων του νέου αθλητικού κέντρου της Χάλκης, στην περιοχή της Παστίδας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής Δωδεκανήσου, καθηγητής Δημήτρης Κρεμαστινός, ο αντιπεριφερειάρχης Χαράλαμπος Κόκκινος, ο περιφερειακός σύμβουλος και αρμόδιος για θέματα πολιτισμού Κάλλιστος Διακογεωργίου, ο δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος, καθώς και ο πρόεδρος της ΕΠΣΔ Παναγιώτης Διακοφώτης, μαζί με τους συνεργάτες του Γιώργο Παυλίδη, Μιχάλη Αδαμάκη, Χρυσόστομο Ψέλλα και Δήμο Λουιζίδη. Εξυπακούεται δε πως δεν έλειψαν ούτε οι εκπρόσωποι της ΠΑΕ Ολυμπιακός, στο δίκτυο των Σχολών Ποδοσφαίρου της οποίας η Χάλκη έχει ενταχθεί, οι Βασίλης Νάνος και Κυριάκος Καραταΐδης.

Όλοι οι παραπάνω χαιρέτισαν την ιστορική επιτυχία του συλλόγου να δημιουργήσει, εκ του μηδενός, τις δικές του εγκαταστάσεις, με τον πρόεδρο Μιχάλη Πατρό και τον προπονητή Άγγελο Φραγκάκη, να κόβουν την «κορδέλα» μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού και συγκίνησης. Τον Αγιασμό τέλεσε ο Μητροπολίτης Ρόδου κ.κ. Κύριλλος.

Ευχαριστίες στην οικογένεια Κρεσταινίτη
Ανακοίνωση, μέσα από την οποία ευχαριστεί θερμά την οικογένεια Κρεσταινίτη για τη φιλοξενία των στελεχών της ΠΑΕ Ολυμπιακός, καθώς και της συνέντευξης Τύπου μέσα από την οποία παρουσιάστηκε η συνεργασία με τις «ερυθρόλευκες» Σχολές Ποδοσφαίρου, εξέδωσε η Χάλκη:

«Ο Α.Σ Χάλκης αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστεί θερμά την οικογένεια Κρεσταινίτη και προσωπικά τον Κύριο Ευστάθιο Κρεσταινίτη για την θερμή υποδοχή και την φιλοξενία των προσκεκλημένων στελεχών της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κυριάκου Καραταΐδη και Βασίλη Νάνου στις πολυτελείς εγκαταστάσεις των KRESTEN HOTELS, στην περιοχή της Καλλιθέας.

Καθώς επίσης και για την παραχώρηση της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων του KRESTEN ROYAL για την διεξαγωγή της συνέντευξης τύπου για την έναρξη της σχολής ποδοσφαίρου Ολυμπιακού στην Ρόδο».