Συνεργασία της Ομοσπονδίας Δωδεκανησιακών Σωματείων με τα ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ

Με την υπογραφή συμφώνου συνεργασίας, οριστικοποιήθηκε και επίσημα η έναρξη συνεργασίας Ομοσπονδίας μας με τα ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ του Πειραιά για την καλύτερη δυνατή ανταπόκριση στις σύγχρονες ανάγκες των συμπατριωτών μας.

Ειδικότερα και επειδή βρισκόμαστε σε χρονική περίοδο, που πολλοί νέοι συμπατριώτες αναζητούν λύση για την φοίτησή τους, η εν λόγω συνεργασία, από σήμερα, περιλαμβάνει μεταξύ άλλων:

- Χορήγηση δεκατεσσάρων (14) δωρεάν υποτροφιών, μέσω της Ομοσπονδίας μας,  στα ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ, κάθε χρόνο

- Έκπτωση 45% σε όσους νέους Δωδεκανήσιους θέλουν να παρακολουθήσουν προγράμματα σπουδών στα ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ, μετά από σχετική αίτησή τους στην Ομοσπονδία μας.

- Συμμετοχή ανέργων σε επιδοτούμενα προγράμματα, καταπολέμησης της ανεργίας τύπου voucher που περιλαμβάνουν συμβουλευτική κατάρτιση , πιστοποίηση , πρακτική άσκηση , με επιδότηση της πρόσληψης .

Τα προγράμματα αυτά αφορούν όλες τις ειδικότητες του Ι.Ε.Κ. ΟΜΗΡΟΣ  που υποστηρίζονται από εξειδικευμένους καθηγητές στα σύγχρονα φροντιστήρια του εκπαιδευτικού οργανισμού σε Αθήνα και Πειραιά.

Στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας μας, έχει αναρτηθεί σχετική αίτηση, που μπορεί να συμπληρώσει κάθε ενδιαφερόμενο καθώς και το πλήρες κείμενο του συμφωνητικού συνεργασίας