Δυνατή η προσπάθεια του Έλαφου

Θέσεις όσο πιο ψηλά γινόταν διεκδίκησαν οι αθλητές του Έλαφου που πήραν μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Δρόμου Παίδων-Κορασίδων κι Εφήβων-Νεανίδων στην Αττική.

Λαμβάνοντας υπόψη τις δυσκολίες στις διαδρομές αλλά και τη ζέστη, οι εκπρόσωποι του ροδίτικου συλλόγου έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό.

Η ανακοίνωση του συλλόγου:  

«Με τέσσερις αθλητές ο ΑΣΡ Έλαφος συμμετείχε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα δρόμου. Παπαδόπουλος Αθανάσιος ,Εμμανουήλ Ζαννακης ,Αιμιλιανός Κελεπέρας έλαβαν μέρος στην κατηγορία εφήβων, με το Νίκο Βαρνάβα να αγωνίζεται στην κατηγορία παίδων έχοντας συνόδους τον προπονητή της ομάδας Κυριάκο Κελεπέρα και την Άννικα Κελεπέρα.

Την Παρασκευή στην ατομική χρονομέτρηση, σε μια από πιο απαιτητικές αλλά και πολύ γνωστές διαδρομές στην Ελλάδα, οι αθλητές μας κατέλαβαν τις παρακάτω θέσεις: Παπαδόπουλος Αθανάσιος 17η θέση, Αιμιλιανός Κελεπέρας 23η θέση και Νίκος Βαρνάβα την 64η θέση!

Το Σάββατο στην αντοχή παίδων με παρά πολύ ζέστη σε διαδρομή με παρά πολλά υψομετρικά και επικίνδυνες κατηφόρες, ο Νίκος αν και το πρώτο του πανελλήνιο δρόμου τα κατάφερε μια χαρά και τερμάτισε στην 64η θέση!

Την Κυριακή στους έφηβους την 12η θέση πήρε ο Μάνος Ζαννάκης, την 18η θέση ο Θανάσης Παπαδόπουλος και την 26η θέση ο Αιμιλιανός Κελεπέρας.

Μπράβο στους αθλητές μας ,στον προπονητή τους, Κυριάκο Κελεπέρα και τη σύνοδο μας, Άννικα Κελεπερα και ευχαριστούμε θερμά τους τον μέγα χορηγό μας ΒΙΟΠΛΑΖ ΝΙΚΟΛΑΟΥ και Χατζηιωάννου Ιωάννη για της ευγενικές τους χορηγίες.»