Πρώτη μεταγραφή ο Χατζηγεωργίου για το «Ροδίων Άθλησις»

Σημαντική μεταγραφική κίνηση πραγματοποίησε χθες το «Ροδίων Αθλησις», στα πλαίσια της ενίσχυσης του για τη συμμετοχή του στο πρωτάθλημα της Α2.

Απέκτησε τον κεντρικό Γιώργο Χατζηγεωργίου, που είναι 20 ετών  ο οποίος ξεκίνησε την πορεία του από την Τελχινίδα και αγωνίσθηκε με τα χρώματα του Πανερυθραϊκού και πέρυσι της ΑΕΚ.

Αξίζει να σημειωθεί, πώς ο Χατζηγεωργίου έχει φορέσει τη φανέλα των Εθνικών ομάδων Παίδων και Νέων.

Στην ανακοίνωση για τον Χατζηγεωργίου, το «Ροδίων» δεν κρύβει πώς είναι σε συζητήσεις ακόμα με δυο παίκτες για την απόκτηση ενός ακραίου.

Η ανακοίνωση του Ροδίων αναφέρει:

«Η Διοίκηση του ΡΟΔΙΩΝ άθλησις έχει τη χαρά να ανακοινώσει την πρώτη προσθήκη στην ανδρική ομάδα βόλεϊ για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2017-2018.

Πρόκειται  για τον κεντρικό Γιώργο Χατζηγεωργίου, μια μεταγραφή με ιδιαίτερο χαρακτήρα αφού πρόκειται για ακόμη ένα Ρόδιο αθλητή.

Το σωματείο μας,  δείχνει ότι μένει πιστό για άλλη μια χρονιά στη φιλοσοφία του προωθώντας και στελεχώνοντας την ομάδα με ντόπιους αθλητές.

Ο Γιώργος Χατζηγεωργίου, έχει γεννηθεί στις 08/09/1997, ξεκίνησε από την ομάδα του Τελχινίς (2012-2015) και έχει αγωνιστεί στην Α2 κατηγορία με την ομάδα του Πανερυθραϊκού (2015-2016) και την ομάδα της ΑΕΚ (2016-17), ενώ έχει αγωνιστεί με τα χρώματα της Εθνικής ομάδας (Παίδων και Νέων). 

Θα θέλαμε να τον καλωσορίσουμε στην ομάδα  του ΡΟΔΙΩΝ  άθλησις και να του ευχηθούμε καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία.

Μετά την συγκεκριμένη προσθήκη, η Διοίκηση πραγματοποιεί ανάλογες ενέργειες  για την  απόκτηση ενός ακραίου. Σημειώνεται  πως  συζητήσεις γίνονται με  δύο αθλητές οι οποίοι γνωρίζουν άριστα  την κατηγορία και ευελπιστούμε πως μέχρι τέλος της εβδομάδας θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε την ενσωμάτωση ενός εξ’ αυτών  στην ομάδα μας».