Όλα καλά στο Νοσοκομείο Ρόδου!

Λύθηκαν οι παρεξηγήσεις στο νοσοκομείο της Ρόδου, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο σύλλογος εργαζομένων του νοσοκομείου, υποστηρίζοντας ότι επανέρχεται η εργασιακή ειρήνη και η ομαλή συνεργασία μεταξύ διοίκησης και εργαζομένων.

Ειδικότερα, αναφέρονται στην ανακοίνωση τα εξής:
«Ύστερα από όλα όσα έχουν αναγραφεί στον τύπο την προηγούμενη περίοδο για τα προβλήματα του Νοσοκομείου Ρόδου και μετά από αλλεπάλληλες επαφές του Προεδρείου του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου με τη Διοίκηση του Νοσοκομείου και την επίσκεψη στα γραφεία του Συλλόγου Εργαζομένων του βουλευτή Δωδεκανήσου κ. Δημήτρη Γάκη και των εκπροσώπων της Ν.Ο.Δ.Ε. κ.κ. Παύλου Μπακίρη και Νικολάου Καραμαρίτη, υπήρξε εκατέρωθεν ενημέρωση και δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις.

Τα παραπάνω βοήθησαν στην εκτόνωση της τεταμένης κατάστασης που επικρατούσε, μάλιστα δε Διοίκηση και εργαζόμενοι αποφάσισαν στο μέλλον να συνεργάζονται στενότερα και να αλληλοενημερώνονται για την πιο εύρυθμη λειτουργία του Νοσοκομείου και την καλύτερη δυνατή παροχή υπηρεσιών στους ασθενείς.

Δείγμα της παραπάνω συνεργασίας Διοίκησης και εργαζομένων αποτελεί και η κοινή ανακοίνωση της Διοίκησης, του ιατρικού προσωπικού και των εργαζομένων του Νοσοκομείου, για τη διάψευση των ψευδών δηλώσεων Βρετανού ασθενούς, για δήθεν πλημμελή παροχή νοσηλευτικών υπηρεσιών προς αυτόν.

Τέλος, αναφορικά με προγενέστερη διαμαρτυρία του Συλλόγου Εργαζομένων για τοποθέτηση από τη Διoικήτρια ως συμβούλου της προσώπου που δεν ήταν κατάλληλο, αυτή οφειλόταν σε εσφαλμένη πληροφόρησή του.
Ο Σύλλογος Εργαζομένων του Νοσοκομείου Ρόδου θα βρίσκεται πάντοτε σε εγρήγορση και θα συνεπικουρεί στην επίλυση των καθημερινών προβλημάτων του Νοσοκομείου μας.

ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΝΤΩΝΑΡΑΚΗΣ».