Ιπποκράτης: Παρέμεινε ο Παπαδημητρίου

Μετά τους Ασημακόπουλο, Χαρίση, Σκούφη και Τρύπα, ήρθε η σειρά του Ανδρέα Παπαδημητρίου ν’ ανανεώσει τη συνεργασία του με τον Ιπποκράτη εν όψει της ιστορικής του συμμετοχής στη Β’ εθνική κατηγορία.

Υπενθυμίζεται ότι έχει αποκτηθεί επίσης ο 18χρονος Γερογιάννης και το ρόστερ αρχίζει σιγά σιγά να παίρνει μορφή.  Εξάλλου, γενικός διευθυντής ανέλαβε ο πρώην πρόεδρος του συλλόγου, Ηλίας Γερογιάννης.

Η ανακοίνωση του Ιπποκράτη αναφέρει: «Η διοίκηση της ομάδας είναι στην ευχάριστη θέση ν’ ανακοινώσει την επίτευξη συμφωνίας με τον αθλητή Παπαδημητρίου Ανδρέα.

Έτσι, λοιπόν, ο έμπειρος αθλητής μας θα συνεχίσει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά να αποτελεί βασικό γρανάζι της ομάδας. Tου ευχόμαστε καλή χρονιά, με υγεία και επιτυχίες. Σε διοικητικό επίπεδο, ανακοινώνουμε ότι ο κ. Γερογιάννης Ηλίας αναλαμβάνει επίσημα τη θέση του γενικού διευθυντή του συλλόγου, με ειδικά καθήκοντα του υπεύθυνου επικοινωνίας και team manager του ανδρικού.

Είμαστε σίγουροι ότι με την εμπειρία και τη γνώση του θα συμβάλλει στην επίτευξη των στόχων μας και του ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνει».