Ιάλυσος: Ξεκίνημα σήμερα με εργομετρικές

Πιάνουν δουλειά από σήμερα  στον Ιάλυσο. Όπως ορίζει το πρόγραμμα της προετοιμασίας, οι “ερυθροκίτρινοι” ξεκινούν σήμερα με τις εργομετρικές, αλλά και επιστημονικές εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί το επίπεδο της φυσικής κατάστασης σε πρώτη φάση, λίγο πριν την ερχόμενη  Δευτέρα,  όπου και θα ξεκινήσει η προετοιμασία.

Ο Αλέξανδρος Αλεξιάδης έρχεται σήμερα από τη Θεσσαλονίκη και μαζί με τον συνεργάτη του Λάζαρο Θρουμουλόπουλο και το γυμναστή της ομάδας, Γιάννη Κατσανίκα, θα επιληφθούν της προεργασίας που απαιτείται, λίγο πριν ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας.

Η σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε χθες ο Ιάλυσος αναφέρει τα εξής:  

«Ξεκινάει  από αύριο 12/07(σήμερα) η διαδικασία των επιστημονικών εξετάσεων για τον ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ, πριν την έναρξη της προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Οι εξετάσεις περιλαμβάνουν ιατρικό- αιματολογικό και εργομετρικό έλεγχο και θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή 14 Ιουλίου.

Τα αποτελέσματα θα αποτελέσουν χρήσιμη πηγή συμπερασμάτων για το τεχνικό επιτελείο, ώστε με βάση αυτά να καθοριστεί το επίπεδο των ποδοσφαιριστών μετά τις καλοκαιρινές διακοπές.

Τη Δευτέρα, 17 Ιουλίου, είναι προγραμματισμένη η πρώτη προπόνηση της ομάδας μας όπου θα πραγματοποιηθεί και ο καθιερωμένος αγιασμός».

ΧΑΛΑΣΕ ΤΟΥ ΤΣΟΤΡΑ, ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΜΠΙΜΠΙΣΙΔΗ
Τελικά η μεταγραφή του Γιάννη  Τσότρα από τον Ηρακλή, δεν ευοδώθηκε. Η κατάσταση στον ένα από τους μεγάλους συλλόγους της Θεσσαλονίκης, δεν του επέτρεψε να πάρει ακόμα την ελευθέρα του, με αποτέλεσμα ο Ιάλυσος που σήμερα ξεκινάει με εργομετρικές εξετάσεις, να εφαρμόσει το plan B.

Ο αντικαταστάτης βρέθηκε και δεν είναι άλλος από τον Γιώργο Μπιμπισίδη που ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του πορεία από τον Άρη Θεσσαλονίκης.

Πιο συγκεκριμένα:  Ο Γιώργος Μπιμπισίδης  είναι 20 χρονών αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός. Είναι γιος του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Άρη, Κυριάκου Μπιμπισίδη. Το καλοκαίρι του 2014 μετακόμισε στον Παναργειακό, όπου έμεινε μέχρι τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.  Πριν από τρία χρόνια κλήθηκε στην Εθνική Νέων, όπου προπονητές ήταν ο Θοδωρής Παχατουρίδης μαζί με το Βασίλη Γεωργόπουλο. Πέρασε από την ομάδα της Ερμιονίδας και πέρυσι αγωνιζόταν με τη φανέλα της Καρδίας Θεσσαλονίκης.

Με τον παίκτη έχει κάνει ο Ιάλυσος ήδη συζητήσεις και δεν αποκλείεται να ανακοινωθεί η απόκτηση του ακόμα και εντός της ημέρας, αλλά και να βρεθεί σύντομα στο νησί μας για να ξεκινήσει προετοιμασία με τη νέα του ομάδα.