Δυναμικό «παρών» του Εύδαμου

Επιτυχημένη είναι η έως τώρα παρουσία του Εύδαμου στις σημαντικές διοργανώσεις του στίβου.

Προσφάτως μάλιστα η Καλλιόπη Κουλλιά με τα χρώματα του συλλόγου από την Κω κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα 400μ., συμμετέχοντας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων στην Κατερίνη.

Με αφορμή την πορεία του, ο σύλλογος εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση μετά το πέρας της διοργάνωσης στην Πιερία: «Mε τη συμμετοχή της Καλλιόπης Κουλλιά, της Κατερίνας Τρουμούχη και του Σέργιου Διακοστεφανή, συνεχίστηκε η δυναμική παρουσία του συλλόγου μας στα Πανελλήνια πρωταθλήματα Στίβου και συγκεκριμένα σ’ αυτό των Εφήβων-Νεανίδων στην Κατερίνη 8-9 Ιουλίου.

H Καλλιόπη Κουλλιά, πετυχαίνοντας ατομικό ρεκόρ με 57”22 στα 400 μέτρα νεανίδων, ανέβηκε στην 3η θέση του βάθρου. Παράλληλα κατετάγη  στην 6η θέση  στα 200μέτρα με χρόνο 25”83.

Η Τρουμούχη Κατερίνα έκανε το ντεμπούτο της στην κατηγορία, πετυχαίνοντας την 5η θέση στα 800 μέτρα με μεγάλο ατομικό ρεκόρ 2’18”14.

 

Ο Σέργιος Διακοστεφανής (δεξιά) αποκόμισε πολύτιμες εμπειρίες από τον αγώνα στην ΠιερίαΟ Σέργιος Διακοστεφανής (δεξιά) αποκόμισε πολύτιμες εμπειρίες από τον αγώνα στην Πιερία


Τέλος, ο Σέργιος Διακοστεφανής ως πρωτοεμφανιζόμενος σε αυτή την κατηγορία, με 2’00”30 κατέρριψε το ατομικό του ρεκόρ, καταλαμβάνοντας την 15η θέση ανάμεσα σε 33 αθλητές, και αποκόμισε πλούσιες εμπειρίες.

Να επισημάνουμε ότι, οι Κατερίνα Τρουμούχη και  Σέργιος Διακοστεφανής ανήκουν σε μικρότερη κατηγορία, αυτή των παίδων-κορασίδων.

Το επόμενο ραντεβού μας είναι  στην Χαλκίδα το ερχόμενο Σαββατοκύριακο,15-16 Ιουλίου που θα διεξαχθεί  το πανελλήνιο πρωτάθλημα Παμπαίδων-Παγκορασίδων α’, με την συμμετοχή επτά αθλητών και αθλητριών μας, και με πολλές ελπίδες  να τους συνοδεύουν, στην προσπάθεια τους καταρχήν να συμμετάσχουν στους τελικούς.

Αυτοί είναι οι:
1.Κώτσης Γεώργιος 600μ
2.Μουζάκης Γεώργιος ακόντιο, σφαίρα
3.Παρτσανάκης Γεώργιος 100μ εμπόδια, ακόντιο
4.Μανσούρ Μυριάμ  150μ, μήκος
5. Φραζή Φιλοθέη σύνθετα (πένταθλο)
6.Χρηστοφή Ιωάννα 80μ. εμπόδια, μήκος
7. Χατζηνικολάου Δομνίκη 150μ.»

 

Η Καλλιόπη Κουλλιά (αριστερά) και η Κατερίνα Τρουμούχη τα πήγαν πολύ καλά στην ΚατερίνηΗ Καλλιόπη Κουλλιά (αριστερά) και η Κατερίνα Τρουμούχη τα πήγαν πολύ καλά στην Κατερίνη