Παρουσία του Χ. Κόκκινου σε εκδηλώσεις που προάγουν τον πολιτισμό της Δωδεκανήσου

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος περιόδευσε σε δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου Ρόδου, είχε συνάντηση με αυτοδιοικητικά στελέχη και ανταποκρινόμενος σε αντίστοιχες προσκλήσεις, παρέστη στο χρονικό διάστημα 8 - 12.7.2017 στις παρακάτω εκδηλώσεις:

στα εγκαίνια του νέου αθλητικού κέντρου του Α.Σ. Χάλκης, που υλοποιήθηκε από συγχρηματοδοτούμενο πρόγραμμα από το Δήμο Ρόδου και την ΑΝ.ΔΩ. στην περιοχή της Παστίδας της Ρόδου.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Μητροπολίτης Ρόδου κκ Κύριλλος, ο Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Δημήτρης Κρεμαστινός, οι δήμαρχοι Ρόδου και Χάλκης, αυτοδιοικητικά και πλήθος κόσμου. Αξίζει να σημειωθεί ότι θα υπάρχει συνεργασία του Α.Σ. Χάλκης με το δίκτυο ακαδημιών ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Πειραιώς.

Ο κ. Χ. Κόκκινος είχε συνάντηση με το διευθυντή δικτύου των σχολών ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Πειραιώς κ. Βασίλη Νάνο και το διευθυντή των ακαδημιών Κυριάκο Καραταΐδη και τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της πειραϊκής ομάδας Αλέκο Κακλαμάνο και Ανδρέα Τσακμακίδη.

 

 

στον Αναπτυξιακό και Πολιτιστικό Σύλλογο Κρεμαστής «Η Πρόοδος», -που συμπληρώνει φέτος 40 χρόνια προσφοράς στον πολιτισμό- και στο 12ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών που πραγματοποιήθηκε στον προαύλιο χώρο του παλιού Δημοτικού Σχολείου Κρεμαστής 7 - 9.7.2017, στον Πολιτιστικό Σύλλογο «Αμπερνάλλι» Σορωνής, στις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στο άλσος του Αγίου Σουλά με την επωνυμία 10η Εορταστική Γιορτή Μουσικής, στο 34ο Πολιτιστικό Φεστιβάλ Παραδεισίου που διοργανώνει με επιτυχία ο Σύλλογος Νέων Παραδεισίου «ΩΡΙΩΝ» και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παραδεισίου «ΒΙΛΛΑΝΟΒΑ».

 

 

Στις ομιλίες του ο κ. Χ. Κόκκινος συνεχάρη τους συντελεστές των εκδηλώσεων που διατηρούν ζωντανά τα ήθη και τα έθιμά μας, τον πλούσιο πολιτιστικό και λαογραφικό θησαυρό της περιοχής μας και το «μεταλαμπαδεύουν» στις νεότερες γενιές.