Το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου συμμετέχει στην 52η Έκθεση Χειροτεχνίας και Αγροτικής Οικονομίας Κρεμαστής

Το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου συμμετέχει στην 52η Πανελλήνια Έκθεση Χειροτεχνίας και Αγροτικής Οικονομίας Κρεμαστής, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 11 έως τις 23 Αυγούστου 2017.

Όπως και τα προηγούμενα έτη, στο περίπτερο που θα διατηρεί καθόλη τη διάρκεια της έκθεσης

θα προβάλλονται οι δράσεις του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου και της Δ.ΕΤ.Α.Π. και
θα φιλοξενηθούν επιχειρήσεις-μέλη του που δραστηριοποιούνται στους τομείς των Τροφίμων & Ποτών, των Βιοτεχνικών/Τεχνολογικών προϊόντων και της Χειροτεχνίας, οι οποίες παράγουν ή/και μεταποιούν προϊόντα στο Νομό Δωδεκανήσου και των οποίων το αντικείμενο άπτεται του χαρακτήρα της Έκθεσης.

Διευκρινίζεται ότι στο περίπτερο θα φιλοξενούνται μόνο δείγματα των προϊόντων και προωθητικό υλικό των επιχειρήσεων χωρίς να υπάρχει δυνατότητα πώλησης.

Οι επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να προβληθούν μέσα από το περίπτερο του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου θα πρέπει να στείλουν συμπληρωμένη την αίτηση που θα βρουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.ebed.gr το αργότερο έως την Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017, με email, στο info@detap.gr

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη Δ.ΕΤ.Α.Π., Γρηγορίου Λαμπράκη 8, Ρόδος και στα τηλέφωνα 2241044280 & 2241044288.