Τα παιδιά του πάνω απ’ όλα!

Με τη συμμετοχή πενήντα πέντε παιδιών-αριθμός που κρίνεται ως απόλυτα ικανοποιητικός-ξεκίνησε το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας, το εκπαιδευτικό-προπονητικό δεκαήμερο του Αγίου Ισιδώρου.

Την έναρξη του καμπ στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος της ΕΠΣΔ Παναγιώτης Διακοφώτης, καθώς και ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΡ Στέφανος Κυριαζής. Αμέσως μετά το καλωσόρισμα και τους χαιρετισμούς, τα παιδιά «στρώθηκαν» στη δουλειά, υπό τις οδηγίες των προπονητών Μιχάλη Παπαντωνίου, Σταμάτη Κουρδουνάκη και Γιώργου Σάββενα.

 Έπαινος στους αριστούχους του
Τρεις αριστούχους μαθητές-ποδοσφαιριστές του συλλόγου τίμησε η διοίκηση του Αγίου Ισιδώρου, στην προσπάθειά της να στείλει το μήνυμα πως του ποδοσφαίρου προηγείται το σχολείο. Η σχετική ανακοίνωση:   

«Στα πλαίσια της φιλοσοφίας μας, όσον αφορά τις προτεραιότητες των παιδιών (πρώτα καλός μαθητής και μετά όλα τα υπόλοιπα), το διοικητικό μας συμβούλιο στο περιθώριο της γιορτής της Ακαδημίας μας στις 23/6/2017 τίμησε με έπαινο τους τρεις ποδοσφαιριστές της παιδικής ομάδας που αρίστευσαν στο γυμνάσιο τη σχολική χρονιά 2016-17.

Πρόκειται για τους Γεωργαλλή Αναστάσιο που αποφοίτησε από την Α' τάξη γυμνασίου με βαθμό 19 & 1/14, Σταύρου Σταύρο με 19 & 4/14 στη Β' τάξη γυμνασίου και τον Φωτεινή Ιωάννη με το απόλυτο 20 επίσης στη Β' τάξη. Τους ευχόμαστε και εις ανώτερα!»