Η Πολιτεία να σταθεί δίπλα στους αστυνομικούς του Α.Τ. Μεγίστης

Αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αστυνομικών Ν. Δωδεκανήσου,, πραγματοποίησε επίσκεψη στο Αστυνομικό Τμήμα Μεγίστης (Καστελλόριζο) προκειμένου να βρεθεί κοντά στους Αστυνομικούς που Υπηρετούν στο ακριτικό νησί, οι οποίοι καλούνται να προσφέρουν τις Υπηρεσίες τους σε αυτή την απομακρυσμένη περιοχή της χώρας.

Σε ανακοίνωση που εκδόθηκε από την Ένωση αναφέρονται τα εξής:
«Το γεγονός ότι η πίεση από τις μεταναστευτικές ροές, παρά τη μείωση που παρατηρείται, εξακολουθεί να υφίσταται στην εν λόγω περιοχή, δυσχεραίνει το έργο των συναδέλφων μας, οι οποίοι υπερβάλλουν εαυτόν και  καταβάλλουν υπεράνθρωπη προσπάθεια προκειμένου να ανταπεξέλθουν στις ανάγκες που προκύπτουν.

Θεωρούμε επιβεβλημένη την ανάγκη εξοπλισμού της εν λόγω Υπηρεσίας με  κατάλληλα υλικοτεχνικά μέσα και υποδομές, η έλλειψη των οποίων είναι εμφανής,  προκειμένου να τους εμφυσήσουν το αίσθημα ότι η Πολιτεία βρίσκεται κοντά τους και να διευκολύνουν το έργο τους, ενώ η στελέχωση με αστυνομικό προσωπικό αποτελεί πάγια απαίτηση της Ένωσής μας.      

Από την πλευρά μας έγινε λεπτομερής καταγραφή των προβλημάτων και των ελλείψεων προκειμένου να υποβληθούν στους αρμόδιους για την επίλυσή τους, μαζί με τις προτεινόμενες  λύσεις. 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΒΟΥΡΛΟΥΜΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ».