Το φθινόπωρο στη Ρόδο η έκθεση του Πολεμικού Ναυτικού, με τίτλο: "Μεθ' ορμής ακάθεκτου"

Εθιμοτυπική επίσκεψη, στον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, Αντιναύαρχο κ. Νικόλαο Τσούνη Π.Ν. (στο γραφείο του στο ΥΕΘΑ στην Αθήνα) πραγματοποίησε τη Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017, ο Πρόεδρος του Τμήματος Ρόδου της ΑΧΕΠΑ ΕΛΛΑΣ, κ. Αντώνης Γιαννικουρής.

Στη συνάντηση ήταν παρών και ο Πρόεδρος του Τμήματος Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης Αττικής HJ - 17 της ΑΧΕΠΑ ΕΛΛΑΣ κ. Παναγιώτης Ριζόπουλος, από το Τμήμα του οποίου προήλθε η ίδρυση της Ρόδου. Το Τμήμα HJ – 17, διατηρεί παραδοσιακά άριστες σχέσεις συνεργασίας με το Πολεμικό Ναυτικό.

Ο κ. Α. Γιαννικουρής επεσήμανε στον Αρχηγό του ΓΕΝ, ότι η Ρόδος εκτός από όμορφος και τουριστικός προορισμός είναι κατεξοχήν ακριτική και για λόγους εθνικής σημασίας ζήτησε, η Ρόδος να οργανώσει την έλευση της κινητής έκθεσης του Πολεμικού Ναυτικού, με τίτλο: "Μεθ' ορμής ακάθεκτου".

Ο  Αρχηγός του ΓΕΝ ανταποκρίθηκε θετικά στο αίτημα των μελών της ΑΧΕΠΑ Ρόδου και η έκθεση θα έλθει στο νησί μας, στα μέσα του φθινοπώρου 2017. Τέλος ο κ. Αντώνης Γιαννικουρής ευχαρίστησε τον  Αρχηγό του ΓΕΝ και επέδωσε στον ίδιο ως αναμνηστικό δώρο, ένα λάβαρο με το έμβλημα του Τμήματος Ρόδου.

Εντός των επόμενων ημερών θα ξεκινήσουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την προετοιμασία αυτού του τόσο σημαντικού γεγονότος για το νησί μας, ώστε να καταστεί δυνατό όλοι οι Δωεδεκανήσιοι συμπολίτες μας, να την επισκεφθούν.