Παραδείσι, παραμονές  Αγίας Μαρίνας 2017

Έντονη ήταν η αντίδραση της δημοτικής συμβούλου κας Ευαγγελίας Παναή, για την εικόνα που παρουσιάζει ο αύλειος χώρος όπου βρίσκεται η εκκλησία της Αγίας Μαρίνας στο Παραδείσι.

Η ίδια με ανάρτησή της και σχετικές φωτογραφίες στο διαδίκτυο, επισημαίνει συγκεκριμένα:
«Αυτός είναι ο μαντρότοιχος στον κεντρικό οδικό άξονα, των δύο κτιρίων, Γυμνασίου και Αγίας Μαρίνας, που αποτελούν το έμβλημα αυτού του πολύπαθου χωριού! Ο μισός ασβεστώθηκε από εθελόντριες γυναίκες που έκαναν ό, τι μπορούσαν.

Ο υπόλοιπος μισός, θα μείνει χωρίς ασβέστωμα, διότι σύμφωνα με την τοπική αρχή, "θα κρυφτεί από τις λοτταρίες"!

Η διοικητική ανικανότητα των υπεύθυνων του Δήμου και της τοπικής αρχής που τον εκπροσωπεί, σε όλο της το μεγαλείο!

Κατάντησαν το Παραδείσι, το χωριό που δίνει στη Ρόδο όλο το χρήμα του τουρισμού με την καταστροφή και την διαρκή υποβάθμιση που υφίσταται λόγω του Αεροδρομίου, τον πιο φτωχό και περιφρονημένο παρία από όλα τα χωριά, που δεν δικαιούται ούτε καν ένα εργάτη με λίγο ασβέστη, για να ασβεστώσει λίγα μέτρα τοίχου! Αίσχος! Χρόνια τώρα οι Πολίτες αυτού του χωριού, δεν έχουν δει να γίνεται ούτε το πιο παραμικρό έργο.

Η καθημερινότητα, στα πιο άθλια χάλια που επιδεινώνονται διαρκώς! Σε ένα χωριό όπου έπρεπε να γίνονται διαρκώς μεγάλα έργα υποδομής και ανάπλασης, ως ελάχιστο αντιστάθμισμα στην διαρκή θυσία και καταστροφή του! Εδώ όμως, έχουμε κάτι απόλυτα σημειολογικό εκτός από πρακτικό θέμα.

Σε αυτήν την περίπτωση, η αδιαφορία, η απαξίωση και η ανευθυνότητα των διοικούντων της δημοτικής αρχής, έπιασε πάτο: σε ερώτημα συμπολιτών μας γιατί δεν ασβεστώνεται ο τοίχος, η απάντηση ήταν ότι αδυνατούν! Αιδώς Αργείοι! Παραιτηθείτε! Μόνο καλό θα κάνετε στον Τόπο!»