Αντίο, μετά από τέσσερα χρόνια δημιουργίας

Σημαντικό έργο αφήνει πίσω του ο για τέσσερα χρόνια υπεύθυνος ακαδημιών του Ηρακλή Μαριτσών, Σπύρος Πάττας, ο οποίος απευθύνει, μέσω ανάρτησής του σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στους γονείς και τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που στήριξαν τη μεγάλη προσπάθεια.

Αναλυτικά: 

«Αγαπητοί γονείς, κηδεμόνες, και παιδιά, ολοκληρώνοντας μια δημιουργική πιστεύω πορεία τεσσάρων ετών, αισθάνομαι την ανάγκη να επικοινωνήσω μαζί σας και να σας ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη σας και τη συνεργασία που είχαμε το διάστημα αυτό.

Έτσι λοιπόν, με αφορμή την αποχώρησή μου από τις Ακαδημίες και με τα ανάμεικτα συναισθήματα που με διακατέχουν, θέλω να εκφράσω ολόψυχα ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που όλα αυτά τα χρόνια με στηρίξατε, και μου εμπιστευτήκατε τα παιδιά σας.

Η συνεργασία ήταν άψογη σε όλα τα επίπεδα και η σχέση εμπιστοσύνης ανάλογη με τις προοπτικές και την ιστορία της ομάδας. Το έργο που επιτελέστηκε είναι αναμφίβολα αποτέλεσμα εποικοδομητικής και συλλογικής προσπάθειας. Σ’ αυτά τα τέσσερα χρόνια, με πολλή σκληρή δουλειά από όλους , παρ’ όλες τις αντικειμενικές οργανωτικές δυσκολίες, καταφέραμε να πετύχουμε αλματώδη πρόοδο σε όλα τα τμήματα της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ. Αυτό δεν είναι προσωπική άποψη αλλά αποτυπώνεται στην απόλυτα επιτυχημένη παρουσία που είχαν τα τμήματά μας σε όποια τουρνουά ή πρωταθλήματα συμμετείχαν.

Έτσι οι ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΜΑΡΙΤΣΩΝ με τα πέντε τμήματα, κατάφεραν σε οργανωτικό και αγωνιστικό επίπεδο να κερδίσουν τον σεβασμό και τον θαυμασμό. Απέκτησαν ταυτότητα ανεβάζοντας τον πήχη πολύ ψηλά, δημιουργώντας προσδοκίες για το μέλλον.
Στη νέα Διοίκηση ευχές για εκπλήρωση των στόχων της, και να οδηγήσει την Ακαδημία ακόμη ψηλότερα.

Με μεγάλη μου τιμή που ήμουν μέλος της προσπάθειας αυτής».