Χάλκη: «Ιστορική μέρα,  ευχαριστούμε  από καρδιάς»

Όλους εκείνους που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση των εγκαινίων του νεότευκτου αθλητικού κέντρου του σωματείου στην περιοχή της Παστίδας, ευχαριστεί δημόσια η διοίκηση της Χάλκης.

Η ανακοίνωση που εκδόθηκε:

«Μια ιστορική ημέρα για τον Α.Σ Χάλκης ήταν αυτή της 8ης Ιουλίου του 2017. Η ομάδα απέκτησε τη δική της ποδοσφαιρική στέγη, ανακοινώνοντας παράλληλα μια ιστορική συμφωνία-συνεργασία πανελληνίου επιπέδου με τη μεγαλύτερη ομάδας της Ελλάδας, τον Ολυμπιακό.

Σε μια λαμπρή γιορτή-εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για τα εγκαίνια του νέου αθλητικού κέντρου, ο κόσμος έδειξε να αναγνωρίζει την προσπάθεια που έγινε και η ανταπόκριση που υπήρξε δεν είχε προηγούμενο. Αρκετοί άνθρωποι της Πολιτικής και της Αθλητικής σκηνής έδωσαν το 'παρών' και συνάμα φρόντισαν να γεμίσουν με αισιοδοξία και πίστη για ένα σπουδαίο αποτέλεσμα σε όλους όσους συνέβαλαν στην προσπάθεια.

Το Δ.Σ του Α.Σ Χάλκης θέλει να ευχαριστήσει δημόσια όλο τον κόσμο που βρέθηκε στο αθλητικό κέντρο και ασπάστηκε εξ αρχής την προσπάθεια που έγινε. Ιδιαίτερη μνεία στο σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ρόδου, Κύριο Κύριλλο.

Στον αντιπρόεδρο της Βουλής κύριο Κρεμαστινό Δημήτριο. Στο χωρικό αντιπεριφερειάρχη, Χάραλαμπο Κόκκινο. Στον αντιπεριφερειάρχη, Ιωάννη Φλεβάρη.

Στον εντεταλμένο σύμβουλο πολιτισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου κύριο Διακογεωργίου Κάλλιστο. Στους περιφερειακούς συμβούλους, κυρίους Τσοπανάκη Δημήτρη, Μπαριανάκη Μιχαήλ και Φτακλάκη Ελευθερία.

Στο Δήμαρχο Ρόδου κύριο Χατζηδιάκο Φώτη. Στους αντιδημάρχους του Δήμου Ροδίων, κυρία Χατζηλαζάρου Μαρίνα, κυρία Κρεμαστινού Φλώρα, Κυρία Ξεπαπαδάκη-Παπαδημητρίου Βασιλική και κύριο Κορωναίο Ιωάννη.

Στον πρόεδρο του Δ.Ο.Π.Α.Ρ, κύριο Κυριαζή Στέφανο. Στον πρώην υφυπουργό κύριο Βαλινάκη Ιωάννη. Στους πρώην βουλευτές Δωδεκανήσου, κύριο Ζωΐδη Νικόλαο, Παπανικόλα Βασίλη, Παρασκευά Ιωάννη και Υψηλάντη Βασιλείου. Στον πρόεδρο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου, κύριο Παναγιώτη Διακοφώτη.

Στο Δήμαρχο Χάλκης, Πατρό Μιχαήλ. Στους εκπροσώπους του Ολυμπιακού, κύριο Νάνο Βασίλειο και κύριο Καραταΐδη Κυριάκο. Τέλος, στον αγνό κόσμο, στους παράγοντες ποδοσφαιρικών σωματείων, στα μέλη της Ένωσης και στους γονείς που βρέθηκαν κοντά μας.

Επιφυλασσόμαστε να δείξουμε τον ίδιο ζήλο και να έχουμε ανάλογη συνέχεια και αποτελέσματα για το καλό του τόπου και του ποδοσφαίρου μας.