«Ελάφι» παραμένει ο Γιώργος Κουμέντος

Την ανανέωση της συνεργασίας της  με τον τερματοφύλακα Γιώργο Κουμέντο «σφράγισε» η διοίκηση της Ρόδου, μετά από ολιγόλεπτη συνάντηση που απλά επιβεβαίωσε τη διάθεση των δύο πλευρών να συνεχίσουν την κοινή πορεία τους. 

Ο γεννημένος το 1995 αθλητής είναι γέννημα-θρέμμα των «ελαφιών», καθώς ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στις ακαδημίες τους. Μετά το δανεισμό του στους Ιππότες, επέστρεψε στη Ρόδο για ένα χρόνο, για να ακολουθήσουν οι σπουδές του και η «περιπέτειά» του στην Αθήνα, όπου υπερασπίστηκε την εστία της Κ-20 της Καλλιθέας, του Ήφαιστου Πειραιά, καθώς και του Ίκαρου Καλλιθέας.

Έχοντας επιστρέψει στο νησί με το πτυχίο του φυσικοθεραπευτή στο χέρι, ο Γιώργος Κουμέντος εντάχθηκε ξανά στο δυναμικό των «πράσινων», τους οποίους θα συνεχίσει να υπηρετεί και τη νέα σεζόν.

Ο 22χρονος τερματοφύλακας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον πρόεδρο Αυγουστίνο Γιακάι και τα υπόλοιπα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, εκφράζοντας την ευχή να υλοποιηθούν οι υψηλοί στόχοι που έχουν τεθεί ενόψει του επικείμενου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

 «Έφυγα» ο Αμανατίδης, «δεν έφυγες» η διοίκηση

Την αποχώρησή του από τη Ρόδο ανακοίνωσε, με ανάρτησή του σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, ο Χρήστος Αμανατίδης, μόνο που η διοίκηση των «ελαφιών» ανταπάντησε, υπενθυμίζοντας πως το δελτίο του ποδοσφαιριστή βρίσκεται στα δικά της χέρια. Η τοποθέτηση του 25χρονου μεσοεπιθετικού:

«Μετά από τέσσερα χρόνια ένας κύκλος έκλεισε , και θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου και τον υπέροχο κόσμο της Ρόδου. Οικογενειακοί  λόγοι  και υγείας δεν με αφήνουν να συνεχίσω στην ομάδα . Ευχαριστώ για την κατανόηση κ την στήριξη που μου παρείχαν. Να είστε όλοι καλά και εύχομαι η ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Η θέση της διοίκησης:

«Με αφορμή τοποθετήσεις σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης που αναπαράχθηκαν από ορισμένα Μ.Μ.Ε., η διοίκηση του Α.Σ. Ρόδος ξεκαθαρίζει  πως το δελτίο του ποδοσφαιριστή Χρήστου Αμανατίδη ανήκει στο σύλλογο και ως εκ τούτου, ο αθλητής δεν είναι ελεύθερος, εκτός κι αποφασίσουν διαφορετικά ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ.»