Έξι φιλικά επί Ροδιακού εδάφους ο Ιάλυσος

Το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων προετοιμασίας ανακοίνωσε χθες ο Ιάλυσος. Όπως φαίνεται από το πρόγραμμα, στα πλαίσια της καλύτερης δυνατής «δοκιμής», οι «ερυθροκίτρινοι» αρχικά επέλεξαν τους «συναγωνιστές» τους στη Γ΄ Εθνική Κατηγορία.

Ο Ιάλυσος θα παίξει φιλικό παιχνίδι και με το Διαγόρα, αλλά και με τη Ρόδο.

Παράλληλα επελέγησαν και τρεις από τις πιο δυνατές αλλά και τεχνικές ομάδες του φετινού τοπικού πρωταθλήματος, όπως είναι ο Φοίβος, ο Άρης Αρχ. και ο Απόλλων Καλυθιών.

Η χθεσινή ανακοίνωση του Ιάλυσου αναφέρει:

«Οριστικοποιήθηκε η διεξαγωγή έξι φιλικών αγώνων που θα δώσει ο Γ.Α.Σ. ΙΑΛΥΣΟΣ στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το πρωτάθλημα της σεζόν 2017-18.

Στις 6 Αυγούστου θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα Καλυθιών
Στις 12 Αυγούστου θα αντιμετωπίσει το Φοίβο Κρεμαστής  
Στις 13 Αυγούστου θα αντιμετωπίσει το Διαγόρα
Στις 27 Αυγούστου θα αντιμετωπίσει τη Ρόδο.

Στις 2 Σεπτεμβρίου θα αντιμετωπίσει τον Άρη Αρχαγγέλου.

Στις 3 Σεπτεμβρίου θα αντιμετωπίσει τον Απόλλων Καλυθιών». 

 

ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΙΣ 18.30 Ο ΑΓΙΑΣΜΟ

Στο μεταξύ όπως ανακοινώθηκε χθες, την ερχόμενη Δευτέρα θα γίνει στο «Οικονομίδειο» ο καθιερωμένος αγιασμός, για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά. Μάλιστα ο Ιάλυσος απέστειλε σε όλους τους εμπλεκόμενους με το Ροδίτικο ποδόσφαιρο πρόσκληση, στην οποία αναφέρει:

« Σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας τον αγιασμό της ομάδας μας τη Δευτέρα 17 Ιουλίου και ώρα 18.30 στο «Οικονομίδειο» γήπεδο Ιαλυσού».

Σε ότι αφορά το μεταγραφικό κομμάτι δεν έχει ακόμα τελειώσει τίποτα. Οι συζητήσεις με τον 20χρονο στόπερ Γιώργο Μπιμπισίδη καλά κρατούν κι όπως λένε οι προσκείμενες στον Ιάλυσο πηγές, βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο. Μάλιστα δεν αποκλείεται να υπάρξουν ανακοινώσεις και εντός της ημέρας.