Ανταγόρας: Συνεχίζει με Παπούλη, ερωτηματικό η Κασάπογλου

Ο Γιάννης Παπούλης παραμένει στην τεχνική ηγεσία του νεοφώτιστου, στην Α2 γυναικών, Ανταγόρα καθώς συμφώνησε να συνεχίσει το έργο του στην ομάδα της Κω και τη νέα σεζόν.

Εξάλλου, μετά την αποχώρηση της Μάγδας Καραμπατζάκη, που μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη, και τη μετάθεση της Ελένης Δρεττάκη σε πιο… διοικητικό πόστο, το ρόστερ των «πράσινων» θα μείνει ως έχει καθώς εννέα κορίτσια ανανέωσαν τη συνεργασία τους με το σύλλογο.

Μοναδική εξαίρεση αποτελεί η Θάλεια Κασάπογλου, το όνομα της οποίας δεν βρίσκεται στην παρακάτω επίσημη ανακοίνωση: «Ο ΠΑΣ Ανταγόρας Κω βρίσκεται στην ευχάριστη θέση ν’ ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον προπονητή της γυναικείας ομάδας μπάσκετ, Γιάννη Παπούλη, ο οποίος από την πρώτη στιγμή πίστεψε σ’ αυτήν και συνέβαλλε τα μέγιστα στην επιτυχία της.

Επίσης, παραμένει στην ομάδα ο βασικός κορμός των αθλητριών που στελέχωσε το περσινό ρόστερ , πραγματοποιώντας εξαιρετική σεζόν: Ειρήνη Σβύνου, Μαρία Σαράγια, Αιμιλία Πατμίου, Σταματία Στάκκου, Στέλλα Κουζούκα, Μελίνα Χατζηνικολάου, Κατερίνα Μπαλάσα, Χριστίνα Μαρίνου, Σταματία Μαρκόγλου.

Η νέα προσπάθεια χτίζεται σε στέρεες και υγιείς βάσεις. Καλή δύναμη σε όλους και καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο».