Η γιορτή του χρυσόμηλου στ’ Αφάντου

Με απόλυτη επιτυχία και αυξημένη προσέλευση ολοκληρώθηκε στ’ Αφάντου η 4η Γιορτή Χρυσόμηλου.

Η εκδήλωση, διοργανώθηκε από τον Σύλλογο Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Αφάντου «Παναγία Καθολική» στις 17 και 18 Ιουνίου 2017, στον αύλειο χώρο του μοναστηριού της Παναγίας Καθολικής στην παραλία Αφάντου.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Σταμάτης Παπανικόλας, με την ολοκλήρωση της διήμερης εορτής, εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου, όλους όσοι βοήθησαν στην πραγματοποίησή της και στους συμμετέχοντες.


Ευχαρίστησε συγκεκριμένα θερμά τη Δημοτική Ενότητα Αφάντου, την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, τον Δήμο Ρόδου, τον ΔΟΠΑΡ, την ΟΠΣΡ και τον Στρατό.
Τους ανθρώπους που εργάστηκαν εθελοντικά για την παραγωγή των προϊόντων χρυσόμηλου, αλλά και εκείνους που διέθεσαν το χρόνο τους για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης και τη διαμόρφωση του χώρου.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες απηύθυνε προς τους υποστηρικτές και χορηγούς της εκδήλωσης, τους Συλλόγους που συμμετείχαν με τα χορευτικά τους τμήματα στη γιορτή, τους μουσικούς, αλλά και τους πολίτες που κατέκλεισαν και τις δύο ημέρες την αυλή του μοναστηριού.
Ο ίδιος, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τις παρουσιάστριες της εκδήλωσης, για την εξαιρετική παρουσία τους.