Καλή εμφάνιση από τη Ζαράρη

Σε άλλο ένα διεθνές τουρνουά τένις είχε την ευκαιρία να συμμετάσχει η Κορίνα Ζαράρη.

Προσφάτως η αθλήτρια του ΡΟΑ βρέθηκε στην Ήπειρο για το «IOANNINA CUP» και πραγματοποίησε μια ικανοποιητική πορεία σε ό, τι είχε να κάνει με τους αγώνες της στο μονό.

Με δήλωσή της στη Ροδιακή, η Ροδίτισσα τενίστρια σημειώνει τα παρακάτω:

«Είμαι χαρούμενη που είχα για άλλη μια φορά την ευκαιρία να συμμετάσχω σε διεθνές τουρνουά τένις και συγκεκριμένα στο ‘’IOANNINA CUP’’ .

Η εμφάνισή μου  στο μονό για εμένα ήταν ικανοποιητική. Προσπάθησα να πιέσω σε όλο το ματς και το πάλεψα μέχρι το τέλος, όμως δεν τα κατάφερα και έτσι έχασα από την Ιταλίδα Sofia Rocchetti, μια πολύ δυνατή παίχτρια, από τις καλύτερες στη χώρα της.

Από την άλλη, στα διπλά η επίδοσή μου δεν ήταν καλή.

Εγώ και η συμπαίκτρια μου Γαβριέλα Χαραλαμπίδη ηττηθήκαμε από το νούμερο 2 του ταμπλό, Ελένη Λούκα και Lynda Bankaddour (νούμερο 1 της Αλγερίας )με 6-4,6-2,με αποτέλεσμα να μην εξασφαλίσουμε την είσοδο μας στην οχτάδα.

Επόμενος στόχος μου είναι το διεθνές τουρνουά στην Ελβετία  τον Σεπτέμβριο. Ανυπομονώ να επιστρέψω στις προπονήσεις και να συμμετάσχω στο επόμενο Παγκόσμιο με σκοπό μια καλύτερη εμφάνιση.

Θα ήθελα για άλλη μια φορά να ευχαριστήσω θερμά τους χορηγούς μου που με στήριξαν και σ’ αύτη μου την προσπάθεια και ελπίζω να συνεχίσουν να με στηρίζουν. Η βοήθεια τους είναι πολύτιμη. Αυτοί είναι οι: ΣΟΥΠΕΡ ΜΆΡΚΕΤ ΠΑΠΠΟΥ, CAKE BOX, PIZZARIA GONDOLA, ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΎ PIROUETTE ΕΥΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ, EMM.ΓΕΡΟΝΤΗΣ &ΥΙΟΙ».