Τα πρόσωπα πίσω από τις αποφάσεις

Είμαι περήφανος για τους συνεργάτες μου”, αναφέρει ύστερα από την εξέλιξη για το φράγμα του Γαδουρά, ο περιφερειάρχης κ. Χατζημάρκος, επισημαίνοντας τα εξής: 

“Υπάρχουν πάντα πρόσωπα πίσω από τις αποφάσεις, πρόσωπα με ονοματεπώνυμο, οικογένεια, αξιοπρέπεια και ταυτότητα. Ταυτότητα πολιτική και ανθρώπινη. Τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου, Φιλήμωνας Ζαννετίδης, Δημήτρης Τσοπανάκης, Χρήστος Ευστρατίου, Χαρούλα Γιασιράνη, Μιχάλης Μπαριανάκης, Xρηστιάννα Πάπιτση και Χρήστος Μπάρδος, πήρανε δύσκολες, χρήσιμες και σωστές αποφάσεις.

Αποφάσεις που σέβονται τον τόπο, την κοινωνία και δίνουν προοπτική. Σήμερα, με την έκδοση και της τελικής απόφασης του Ελεγκτικού Συνεδρίου και αφού προηγουμένως κρίθηκαν και σε δύο ακόμα βαθμίδες της ελληνικής δικαιοσύνης, που τους δικαίωσε για το σύνολο των χειρισμών και αποφάσεων που έλαβαν σε ένα μεγάλο διεθνή διαγωνισμό που αφορά την διαχείριση, συντήρηση και λειτουργία ενός πολύ μεγάλου και σημαντικού έργου για τον τόπο μας, του Φράγματος Γαδουρά, μπορούν επιτέλους και αυτοί να στείλουν το δικό τους μήνυμα στην κοινωνία. Το μήνυμα ότι δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα όταν κάνεις την δουλειά σου με σοβαρότητα, διαφάνεια, προσήλωση στην αλήθεια και καθαρό μυαλό. Με σεβασμό στο δημόσιο συμφέρον και αγνοώντας τα πάσης φύσεως συμφέροντα. Είμαι περήφανος για τους συνεργάτες μου”.