Ροδίων Άθλησις: Κλείνει το ρόστερ με... ακραίο

Το «Ροδίων Αθλησις» δεν ολοκλήρωσε ακόμα τις μεταγραφικές του κινήσεις και φυσικά δεν έκλεισε το ρόστερ του. Σύμφωνα με τα όσα έγιναν  γνωστά, στην Ροδίτικη ομάδα προτάθηκαν δυο παίκτες στη θέση του ακραίου.

Ένας  από το Νότιο Όμιλο νεαρής ηλικίας κι ο άλλος, έμπειρος από τον Όμιλο του Βορρά, ο οποίος θα προτιμηθεί τελικά έναντι του νεότερου, εξαιτίας των παραστάσεων  που έχει σε μεγαλύτερες κατηγορίες και φυσικά θα είναι ωφέλιμος για το «Ροδίων», σε μια πιθανή πορεία πρωταθλητισμού.

Μέχρι αργά χθες το βράδυ, υπήρχε περίπτωση να εκδοθεί ανακοίνωση για την περίπτωση απόκτησής του, με την οποία είναι πολύ πιθανόν να κλείσει το ρόστερ από 14-15 παίκτες υψηλού επιπέδου, με τους οποίους θα πορευτεί στο πρωτάθλημα της Α2 των Ανδρών και φέτος.

Πέραν τούτου πάντως, η Διοίκηση του «Ροδίων» περιμένει την απόφαση της ΕΟΠΕ για την τελική μορφή του ομίλου.  Ως γνωστό η Ομοσπονδία θα συνεδριάσει στις 19 Ιουλίου, για να πάρει απόφαση για το ποιος θα αναπληρώσει τον αποχωρήσαντα Ιωνικό, ή αν θα έρθει άλλη ομάδα από άλλο Όμιλο στον 2ο Υποόμιλο.

Η ομάδα που ενδιαφέρεται να αγωνισθεί στην Α2 υπενθυμίζεται πώς είναι η ΓΕΗ, αλλά στην προκειμένη περίπτωση είναι ομάδα της Κρήτης και οι αντίστοιχοι συλλογοι από την Κρήτη είναι σε άλλο Όμιλο. Αυτό σημαίνει πώς χρειάζεται πολλή υπομονή ακόμα για το θέμα αυτό