Πιάστηκαν στα χέρια μπροστά σε δεκάδες τουρίστες

Για ασήμαντο αφορμή ήρθαν στα χέρια δύο επαγγελματίες οδηγοί, την περασμένη Τετάρτη σε μια από τις πιο τουριστικές περιοχές της Ρόδου, γεγονός που προκαλεί έντονο προβληματισμό τόσο στην τοπική κοινωνία όσο και στους εκπροσώπους και των δύο φορέων.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή του Φαληρακίου, κοντά στο ξενοδοχείο «Εσπερίδες» όταν οδηγός λεωφορείου της ΡΟΔΑ διαπληκτίστηκε με οδηγό Ταξί που κινούνταν στην ίδια περιοχή.

Ο πρόεδρος των ιδιοκτητών ΤΑΞΙ κος Θεοδόσης Καστανίδης, μιλώντας χθες στη ΡΟΔΙΑΚΗ, χαρακτήρισε το γεγονός του τσακωμού ως απαράδεκτο και διερωτήθηκε για ποιο λόγο ο οδηγός του λεωφορείου το ακινητοποίησε και κατέβηκε από αυτό για να αντιπαρατεθεί με τον οδηγό του ταξί.

Σε κάθε περίπτωση και χωρίς να αναζητεί κανείς ποιος έχει λιγότερη και ποιος περισσότερη ευθύνη – είπε ο κος Καστανίδης – αυτό που έχει σημασία είναι ότι 100 και πλέον τουρίστες, έτυχαν μάρτυρες ενός απαράδεκτου επεισοδίου, το οποίο θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος των εργαζομένων του σωματείου της ΡΟΔΑ κος Μανώλης Κοντουδάκης, χαρακτήρισε επίσης απαράδεκτο το γεγονός και σημείωσε ότι δεν είναι το μοναδικό περιστατικό που έχει σχέση με ένταση και διαπληκτισμούς, την ώρα που οι οδηγοί κάνουν την βάρδια τους.

Όπως έγινε γνωστό πάντως, κανείς από τους οδηγούς δεν κατέθεσε σχετική καταγγελία, αλλά ωστόσο θεωρείται βέβαιο ότι επειδή το περιστατικό έλαβε μεγάλη έκταση, θα ζητηθούν εξηγήσεις  από τους φορείς στους οποίους ανήκουν οι δύο οδηγοί.