Η ποινή του μετατράπηκε σε κοινωφελή εργασία

Με κοινωφελή εργασία την οποία μάλιστα θα προσφέρει στη Ρόδο, «μετέτρεψε» το Τριμελές Εφετείο Πατρών την ποινή των 13 ετών, 3 μηνών και 25 ημερών φυλάκισης που είχε καταδικαστεί 57χρονος!

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, το 2015 ο 57χρονος είχε κριθεί ένοχος από το δικαστήριο Πατρών για υπόθεση κλοπής και είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση 13 ετών, 3 μηνών και 25 ημερών.

Στη συνέχεια ο 57χρονος το 2016 με αίτησή του να γίνει δοσοποίηση για την ποινή του αυτή.

Το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα, ωστόσο ο 57χρονος δεν κατέβαλε τις απαιτούμενες δόσεις και έτσι αναζητούνταν για να εκτίσει την ποινή που του έχει επιβληθεί από το δικαστήριο.

Ο 57χρονος εντοπίστηκε στις 3 Ιουλίου 2017 το πρωί στην Ιαλυσό από αστυνομικούς, συνελήφθη και σε βάρος του κινήθηκε η προβλεπόμενη από τον νόμο διαδικασία.

Ωστόσο προκειμένου να μην μείνει στη φυλακή, ο 57χρονος διά των δικηγόρων του κ.κ. Βασίλη Μπέη και Δημήτρη Καράμπελα προσέφυγε στο Τριμελές Εφετείο Πατρών ζητώντας να μετατραπεί η ποινή φυλάκισης που του έχει επιβληθεί σε κοινωφελή εργασία, καθώς δεν διαθέτει τα χρήματα για την πληρωμή της.

Το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα και μάλιστα ο 57χρονος θα προσφέρει εργασία σε υπηρεσία της Ρόδου, σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου.