Πικραμένο «αντίο» από το Στέργο Ζαννέττο

Την αποχώρησή του από την ακαδημία της Ρόδου ανακοίνωσε, μετά από αρκετά χρόνια ενεργούς παρουσίας και προσφοράς, ο Στέργος Ζαννέττος. 

Στην αιχμηρή για τη διοίκηση γραπτή δήλωσή του,  ο Μασσαρενός παράγοντας κάνει λόγο για τη δυσκολότερη απόφαση της ζωής του, που ήρθε ως αποτέλεσμα της μη εκτίμησης της προσπάθειας που έγινε κατά τη διάρκεια της περασμένης αγωνιστικής περιόδου. Αναλυτικά:

«Μετά από διάφορα γεγονότα που διαδραματίστηκαν την ποδοσφαιρική περίοδο 2016-2017 στην Ακαδημία του συλλόγου μας, βρίσκομαι στην δυσκολότερη απόφαση της  ζωής μου να αποχωρήσω από την αγαπημένη μου ομάδα έπειτα από πολλά χρόνια παρουσίας.                                                             

Οι λόγοι της αποχώρησής μου είναι ότι δεν εκτιμήθηκε η προσπάθεια που έγινε κατά την περίοδο 2016-2017 για να φτάσει η Ακαδημία μας ψηλά και ίσως αυτό να στεναχώρησε κάποιους.                                                                                                                                                              Περιμένουμε να παραδώσουμε τον οικονομικό απολογισμό καθώς και το πλούσιο υλικό της ομάδας μας στην νέα Διοίκηση Ακαδημιών με όλες τις οικονομικές υποχρεώσεις τακτοποιημένες.                                                                                                                                                
Ο πήχης που αφήσαμε είναι αρκετά ψηλά και ελπίζουμε να παραμείνει εκεί ή και να ανέβει παραπάνω.   Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους συνεργάστηκα αυτά τα χρόνια (Διοικήσεις, Προπονητές, Υπεύθυνους Τμημάτων και γονείς) αλλά κυρίως θέλω να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά της ακαδημίας που όλα αυτά τα χρόνια με αγάπησαν και τα αγάπησα πολύ και θα είμαι δίπλα τους όποτε μου το ζητήσουν. Εύχομαι στην ομάδα μας καθώς και στην ακαδημία μας να βρίσκεται πάντα στο ψηλότερο σκαλί».