Τα τεστ περιμένουν πλέον οι διαιτητές

Τις δοκιμασίες φυσικής κατάστασης της ΚΕΔ/ΕΠΟ, τον επόμενο μήνα, περιμένουν πλέον οι Δωδεκανήσιοι διαιτητές και οι βοηθοί, προκειμένου να αξιολογηθούν στους πίνακες ενόψει της έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου. 

 Οι γραπτές εξετάσεις, τις οποίες έδωσαν πριν από λίγες μέρες, ο Τάσος Σιδηρόπουλος πέτυχε αυτονόητα στην 1η κατηγορία, ενώ ο Λεωνίδας Φραγκιαδάκης δείχνει διάθεση να επιστρέψει, καθώς δεν είχε πρόβλημα στην κατηγορία των βοηθών της ίδιας κατηγορίας (το χειμώνα είχε «κοπεί» στα τεστ φυσικής κατάστασης).

Στη 2η κατηγορία πέτυχαν οι διαιτητές Μανώλης Κυρίτσης και Μανώλης Μίαρης, στην 3η οι βοηθοί Δημήτρης Ατσικνούδας, Αντώνης Παπαβασιλείου και Μάριος Ωραιόπουλος, καθώς και ο βοηθός Αλέξανδρος Σπάρταλης, ενώ στην 4η αξιολογήθηκαν, βάσει των γραπτών τους, οι Τάσος Γιαννουκάς και Νίκος Δημαράκης.

 Στους παρατηρητές, στην 1η κατηγορία αξιολογήθηκαν οι Μιχάλης Καλαθενός και Κώστας Ζαννετίδης, στη 2η οι Βασίλης Τσαγγάρης και Βαγγέλης Κατσιδώνης και στην 4η οι Παναγιώτης Βασιλείου και Μπάμπης Λάμπρου. Στη δύναμη των αξιολογημένων παρατηρητών προστίθεται, ως νέος, ο Μανώλης Στέργου.