«Χτυπάει» έμπειρο φορ ο Ιάλυσος

Στον Ιάλυσο έχουν ακόμα ανοικτά μέτωπα στην προσπάθεια τους να κλείσουν το ρόστερ τους. Η άφιξη στη Ρόδο του τεχνικού, Αλέξανδρου Αλεξιάδη, δρομολόγησε τις τελευταίες εξελίξεις του σχεδιασμού της ομάδας, για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας.

Όπως έγινε χθες βράδυ γνωστό,  θα υπάρξει απόκτηση  ενός φορ περιοχής ο οποίος θα έχει άμεση επαφή με τα δίχτυα και θα έχει την απαραίτητη εμπειρία.

Μέχρι χθες οι Διοικούντες τον Ιάλυσο, εκινούντο με άκρα μυστικότητα και σοβαρότητα για το εν λόγω θέμα, όπως άλλωστε και για τα υπόλοιπα μεταγραφικά θέματα, που τους απασχόλησαν.

Παράλληλα φαίνεται πώς απομένουν μόνο οι ανακοινώσεις για την απόκτηση του Μπιμπισίδη, ο οποίος συμφώνησε με τη διοίκηση του Ιάλυσου, όπως ανέφεραν οι ίδιες πηγές.

Επίσης ικανοποιητικά είναι τα αποτελέσματα που βγαίνουν από τις εργομετρικές εξετάσεις,  στις οποίες υποβάλλονται οι ποδοσφαιριστές του Ιάλυσου, λίγο πριν το ξεκίνημα της Δευτέρας. Όλες οι λεπτομέρειες των αποτελεσμάτων θα μελετηθούν σε κάθε τους πτυχή  από την τεχνική ηγεσία κι αν χρειασθεί θα δοθούν ιδιαίτερες οδηγίες αλλά και πρόγραμμα προπονητικό σε ορισμένους από τους ποδοσφαιριστές.