Συνεδρίασε ο σύνδεσμος  των Ιαματικών Πηγών στη Ρόδο

Ως ιδανικό μέρος για τη συνεδρίαση της εκτελεστικής του επιτροπής θεωρεί τη Ρόδο ο Σύνδεσμος Δήμων Ιαματικών Πηγών Ελλάδος, στον οποίο ως γνωστόν έχει ενταχθεί το Μνημείο των «Πηγών Καλλιθέας».

Συγκεκριμένα, η Εκτελεστική Επιτροπή του Συνδέσμου συνεδρίασε στο Δημαρχείο της Ρόδου την Παρασκευή το βράδυ ενώ χθες επρόκειτο να επισκεφθούν τις «Πηγές Καλλιθέας» συνοδευόμενοι από μέλη της ΔΕΡΜΑΕ, και τον Πρόεδρό της βέβαια κ. Γιώργο Κακούλη, και της Δημοτικής Αρχής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα μέλη της εκτελεστικής επιτροπής του Συνδέσμου εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την ένταξη των «Πηγών» στον Σύνδεσμο και θεωρούν ότι αυτές αποτελούν μία πολύ ξεχωριστή περίπτωση αφού συνδυάζουν το Μνημείο, τη φύση και τις ιαματικές πηγές σε ένα περιβάλλον, βέβαια, ιδιαιτέρου φυσικού κάλλους.

Στο αμέσως επόμενο διάστημα, τέλος, αναμένεται να ξεκινήσουν και οι σχεδιασμοί του Δήμου και της ΔΕΡΜΑΕ για τον τρόπο που η Ρόδος θα εκμεταλλευτεί καλύτερα την πιστοποίηση των «Πηγών Καλλιθέας» ως ιαματικές καθ’ ότι, ως γνωστόν, η αξιοποίησή τους αναμένεται ν’ αναβαθμίσει σημαντικά το τουριστικό προϊόν του νησιού.