ΔΙΑΣ: Ψάχνουν  διάδοχο στο «εξάρι»

Στην αναζήτηση του διαδόχου του Ματθαίου Θωνιάτη, ο οποίος έλυσε τη συνεργασία του με την ομάδα της Ένωσης Αντίμαχου-Δικαίου και δεν θα είναι στο ρόστερ της καινούργιας ομάδας, βρισκόντουσαν και χθες οι Διοικούντες αλλά και το δίδυμο Σταμάτη-Γκουντελίτσα στην ομάδα της Κω.

Είναι αλήθεια πώς το κενό είναι μεγάλο, αλλά και σε νευραλγικό χώρο για μια ομάδα που θέλει να κάνει πρωταθλητισμό. Οι επιλογές υπάρχουν, αλλά εκεί το τεχνικό δίδυμο θέλει παίκτη που να κάνει την διαφορά και να αξιοποιεί κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους επιθετικούς και δη τον νεοαποκτηθέντα Χατζηφούντα.

Η αναζήτηση θα συνεχισθεί αυτές τις μέρες κι ελπίζεται να βρεθεί η λύση του παίκτη που θα κάνει την διαφορά στο παιχνίδι της Κωακής ομάδας. Εάν τα οικονομικά το επιτρέψουν, μια τέτοια μεταγραφή θα γίνει… από τον εκτός Κω χώρο. Διαφορετικά θα προτιμηθεί ποδοσφαιριστής από το Κωακό ποδόσφαιρο, που να έχει και ταλέντο αλλά και μεγάλες προοπτικές βελτίωσης, κατά την διάρκεια της προετοιμασίας.

Παρεπιμπτόντως  έγινε σε πολύ καλό κλίμα η συνάντηση Διοίκησης, τεχνικής ηγεσίας και παικτών, αλλά οι τόνοι και σε αυτήν την συνάντηση ήσαν χαμηλοί απ όλους, που θεώρησαν πώς είναι πολύ νωρίς ακόμα για να μιλήσουν για μεγάλους στόχους. Πρέπει πρώτα να γίνει δουλειά στην προετοιμασία και τα αποτελέσματα της να φανούν μέσα στο γήπεδο.