Χωρίς ρεύμα το προπονητήριο του Ζυγού

Χωρίς ρεύμα και προπονήσεις έχει μείνει ο Ζυγός Ρόδου εδώ και πέντε μέρες, μετά τη φωτιά την περασμένη Κυριακή στα δημοσιογραφικά θεωρεία του Δημοτικού Σταδίου «Διαγόρας», απέναντι από τη σκεπαστή και μπροστά από το προπονητήριο του συλλόγου, όπως και τα ανοικτά γήπεδα μπάσκετ, όπου προπονούνται οι ακαδημίες του Κολοσσού.

Σε επικοινωνία του με τη Ροδιακή χθες το απόγευμα, ο πρόεδρος του συλλόγου τζούντο αλλά και προπονητής επί χρόνια, Αντώνης Αχάντ, θέλησε να καταγγείλει το γεγονός, όμως συνάμα προσπαθεί να μάθει το πότε θα αποκατασταθεί η βλάβη ώστε να επιστρέψουν τα παιδιά στις προπονήσεις.

Ο ίδιος μάλιστα εκφράζει φόβους ότι είναι πολύ πιθανό οι μελέτες και οι εργασίες για να υπάρξει πάλι παροχή μπορεί να αργήσουν, κάτι σίγουρα άδικο για τα παιδιά που προετοιμάζονται πριν τις σημαντικές διοργανώσεις του τζούντο.

Σημειώνεται πως, ακόμα και τις ώρες με ηλιοφάνεια, στο προπονητήριο πρέπει να είναι αναμμένες οι λάμπες αφού δεν υπάρχει άλλος τρόπος να φωτιστεί ο χώρος όπως πρέπει για να εξυπηρετήσει τους αθλητές.