«Η κόρη μου, το μεγαλύτερο γκολ μου στη Ρόδο»!

Τον αγαπημένο του Αρχάγγελο, στον οποίο όμως πάντα θα επιστρέφει για το, όπως λέει, μεγαλύτερο γκολ της ζωής του, τη μικρή Κατερινούλα του, αποχαιρέτησε πριν από λίγες μέρες ο Μάρκος Μαρκόπουλος. Επαγγελματικοί λόγοι ανάγκασαν τον, καταγόμενο από την Αμαλιάδα, πρώην επιθετικό του Άρη, να μετακομίσει στην Αθήνα, όπου θα συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο (σε λίγες μέρες θα γνωρίζει τη νέα ομάδα του), έχοντας πάντα στο μυαλό του τις αναμνήσεις από την οκταετία που πέρασε στη Ρόδο και στο πλάι τους, τη σκέψη ότι ίσως κάποια μέρα επιστρέψει.

 Ο Μάρκος Μαρκόπουλος ήρθε στο νησί το 2009. Στα πέντε χρόνια που αγωνίστηκε στον Άρη κατέκτησε ένα κύπελλο και διεκδίκησε το περσινό (στον τελικό των «κιτρινόμαυρων» με το Διαγόρα), βοήθησε αποφασιστικά τον Εθνικό Αρχίπολης να προβιβαστεί στην Α’ κατηγορία (ήταν ο πρώτος σκόρερ του), ενώ για μία χρονιά φόρεσε και τη φανέλα του Αστέρα Μασσάρων.

 Τον επίλογο τον έγραψε ο ίδιος ο Μάρκος, με την παρακάτω αποχαιρετιστήρια δήλωσή του:

 «Ο Αρχάγγελος και η ομάδα του Άρη θα είναι πάντα στην καρδιά μου. Ο Αρχάγγελος είναι το δεύτερο σπίτι μου και το μεγαλύτερο γκολ που πέτυχα στη Ρόδο είναι η κόρη μου. Να είστε όλοι καλά, εις το επανιδείν».