Προσεκτικές επιλογές για τη στελέχωση του ρόστερ στον Διαγόρα

Την πρώτη του μεταγραφική κίνηση για τη νέα αγωνιστική περίοδο ανακοίνωσε ο Διαγόρας την περασμένη εβδομάδα, καλωσορίζοντας στην «κυανέρυθρη» οικογένεια τον 30χρονο γκαρντ, Μάνο Δεληγιαννάκη.

Ο πρώην παίκτης του Ιάλυσου ήταν η πρώτη προσθήκη στο αρκετά ανανεωμένο – όπως αναμένεται – ρόστερ της σεζόν 2017-18.

Με τους Παρδακά, Δούβαλη να έχουν «κλείσει» στην Καλλιθέα, τους Βογιατζή και Ματσαμά να θεωρούνται παρελθόν, είναι σαφές ότι ο Διαγόρας θα παρουσιαστεί με νέο πρόσωπο στο πρωτάθλημα της Δωδεκανήσου. Αυτό, φυσικά, δε σημαίνει ότι θα μείνει εκτός διεκδίκησης του τίτλου αφού η ιστορία του επιβάλλει να βρίσκεται μέσα στα φαβορί.

Αν και δεν έχει υπάρξει ακόμη κάτι επίσημο από την πλευρά του «γηραιού», θεωρείται «κλεισμένος» ο Γιώργος Βασιλειάδης ο οποίος αναδείχθηκε πρωταθλητής με τη φανέλα της Καλλιθέας ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στη λίστα με τους αθλητές που ενδιαφέρουν είναι και ο Άγγελος Μαρινάκης που αγωνίστηκε στην Ελπίδα Πεταλούδων.

Ο 29χρονος αθλητής έκανε ένα καλό πρωτάθλημα πέρσι και από τη στιγμή που η Ελπίδα συγχωνεύεται με την Καλλιθέα, μένει ελεύθερος να συνεχίσει σε άλλη ομάδα την ενασχόλησή του με το μπάσκετ.