Επίκειται  συνάντηση για τα μίνι

Προς το τέλος του Ιουλίου αναμένεται να πραγματοποιηθεί η συνάντηση των εκπροσώπων των σωματείων, που θα δηλώσουν συμμετοχή στο νέο τουρνουά κατηγορίας μίνι, με το αρμόδιο μέλος της Τοπικής Επιτροπής ΕΟΚ Δωδεκανήσου, κ. Ελένη Κόκκινου.

Το ραντεβού που επρόκειτο να γίνει την περασμένη εβδομάδα, μεταφέρθηκε για την επόμενη ούτως ώστε να υπάρχει άφθονος χρόνος προετοιμασίας για την κατάθεση προτάσεων για την όσο το δυνατόν καλύτερη διεξαγωγή των αγώνων οι οποίοι αναμένεται να ξεκινήσουν πολύ νωρίτερα από πέρσι, ενδεχομένως και μέσα στο Σεπτέμβριο.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα δηλώσεις συμμετοχής, δεκατέσσερα σωματεία θα κατεβάσουν ομάδα μίνι και λογικά θα ισχύσουν οι τρεις όμιλοι (Ρόδου, Κω και Καλύμνου). Η αύξηση των συμμετοχών στα μίνι μόνο ενθαρρυντικά μηνύματα μπορεί να στείλει για την ανάπτυξη του μπάσκετ.

Οι δεκατέσσερις ομάδες που δήλωσαν συμμετοχή είναι οι Κολοσσός, Διαγόρας (αμφότεροι με δύο τμήματα), Ιάλυσος, Ελπίς, Ροδίων Άθλησις, ΑΟ Σταματίου, Ιπποκράτης, ΑΕ Δικαίου, Ηρακλής 2000, Φοίβος Κω, ΕΑΚΑ, Καλυμνιακός, Ακαδημία Καλύμνου και Σύμη.