Στην αφετηρία σήμερα ο Ιάλυσος

Από σήμερα μπαίνει στα… βάσανα ο Ιάλυσος, σε ό,τι αφορά την προετοιμασία του. Είναι ένα στάδιο της ποδοσφαιρικής περιόδου, το οποίο όσο καλά γίνει, τόσο περισσότερους καρπούς αποφέρει σε εικόνα, εμφανίσεις και αποτελέσματα στη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου.

O Αλέξανδρος Αλεξιάδης, Λάζαρος Θρουμουλόπουλος, Νεκτάριος Κουλούμπρης  και Γιάννης Κατσανίκας, έχουν κάνει τον ανάλογο σχεδιασμό για το πρόγραμμα που θα ακολουθηθεί στις προπονήσεις αλλά και τα φιλικά της προετοιμασίας, ανεξάρτητα με το ποιοι θα είναι οι αντίπαλοι της ομάδας στο Όμιλο, που δεν έχει καταρτισθεί ακόμα.

Σήμερα στις 18.30, θα γίνει ο αγιασμός για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά, με την παρουσία όλων των νεοαποκτηθέντων  παικτών, αλλά και όλης της Διοίκησης και των προσκεκλημένων της.

Χαρακτηριστικά η πρόσκληση του Ιάλυσου για την αυριανή «πρώτη» αναφέρει:
«Σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας τον αγιασμό της ομάδας μας, την Δευτέρα 17 /7 και ώρα 18.30 στο «Οικονομίδειο» της Ιαλυσού».

ΔΥΟ ΤΑ ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ  
Στην αυριανή «πρώτη» του Ιάλυσου στο «Οικονομίδειο» σύμφωνα με τις  υπάρχουσες πληροφορίες, θα βρίσκονται και δύο νέα πρόσωπα. Το ένα αφορά την άμυνα και είναι γνωστό και το άλλο είναι φορ. Και για τα δύο πάντως πρόσωπα, δεν υπάρχει ακόμα η σχετική ανακοίνωση του Ιάλυσου, προκειμένου να πάρει επίσημη τροπή το θέμα τους.

Ο ένας παίκτης είναι ο στόπερ Γιώργος Μπιμπισίδης και ο άλλος είναι ο 22χρονος φορ Κώστας Μπεγλεκτσής.

Ο εν λόγω επιθετικός αγωνίσθηκε με επιτυχία στον Πανηλειακό και συνέτεινε σε μεγάλο βαθμό, στο να επιστρέψει η ομάδα του Πύργου στη Γ΄ Εθνική. Ο Μπεγλεκτσής ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τις Ακαδημίες του Πανιωνίου, ενώ έπαιξε και στις ομάδες της Σπάρτης  και της Καλαμάτας.