Ολοκλήρωσε το super deal o Ηρακλής Μαριτσών με τον Στέργο Φελεγκάκη

Ο Ηρακλής Μαριτσών βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση ν’ ανακοινώσει την επιστροφή του Στέργου Φελεγκάκη στην ομάδα μας, έπειτα από 17 χρόνια.

Ο Στέργος έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον Ηρακλή, όπου αγωνίστηκε στις παιδικές ομάδες, ενώ είχε και λίγες συμμετοχές στην αντρική ομάδα. Την περίοδο 2000 – 2003 αγωνίστηκε στην ερασιτεχνική ομάδα του Παναθηναϊκού, ενώ είχε και 12 συμμετοχές, με 2 γκολ, στην Εθνική μας ομάδα Παίδων.

Στη συνέχεια αγωνίστηκε για 3 χρόνια στην ομάδα του Κορωπίου και την περίοδο 2006 – 2008 αγωνίστηκε στον Παναιτωλικό, τον οποίο βοήθησε να ανέβει στη Β’ Εθνική κατηγορία. Μετά από ένα σύντομο πέρασμα στα Σπάτα, αγωνίστηκε για 3 χρόνια στην ομάδα της Τριγλίας Ραφήνας και πριν επιστρέψει στα Δωδεκάνησα, όπου αγωνίστηκε για 3 χρόνια στην ομάδα του Φοίβου Κρεμαστής, κατέκτησε το Κύπελλο Ηρακλείου με την ομάδα του Αλμυρού Γαζίου.

Είναι πολύ μεγάλη η χαρά μας, αλλά και τιμή που ο Στέργος επιστρέφει στην ομάδα μας, καθώς όχι μόνο είναι ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της κατηγορίας μας, αλλά επίσης έχει έναν εξαίρετο χαρακτήρα. Στέργο, σού ευχόμαστε πρώτα απ’ όλα υγεία και να έχεις μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά στο “σπίτι” σου πλέον.