Σήμερα στις 5 μ.μ. η κηδεία του Σάββα Παπαγεωργίου

Θλίψη και συγκίνηση προκάλεσε στην κοινωνία της Ρόδου, η απώλεια ενός καταξιωμένου και αγαπητού ανθρώπου του νησιού μας, του δικηγόρου Σάββα Παπαγεωργίου, σε ηλικία 77 ετών.

Ο Σάββας Παπαγεωργίου, πήγε προχθες  λίγο πριν τις 10 το πρωί όπως συνήθιζε σχεδόν καθημερινά, να κολυμπήσει στην παραλία ανάμεσα στο Έλλη και το Ενυδρείο. Μόλις μπήκε στην θάλασσα, κατέρρευσε χάνοντας τις αισθήσεις του πιθανότατα εξαιτίας καρδιακού επεισοδίου.

Αμέσως οι υπόλοιποι λουόμενοι έσπευσαν να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες, ενώ ταυτόχρονα ειδοποιήθηκε και το ΕΚΑΒ που έστειλε στην περιοχή ασθενοφόρο με δύο διασώστες.

Παρά τις προσπάθειες που έγιναν και από τους συμπολίτες μας που έσπευσαν από την πρώτη στιγμή κοντά του και από τους διασώστες του ΕΚΑΒ και από τους γιατρούς του Νοσοκομείου στη συνέχεια, δυστυχώς ο Σάββας Παπαγεωργίου κατέληξε.

Ο Σάββας Παπαγεωργίου ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος, καταξιωμένος, ευγενής, καλλιεργημένος και άριστος οικογενειάρχης. Είχε διατελέσει επί σειρά ετών ως πρόξενος της Αυστρίας στη Ρόδο.

Η είδηση του θανάτου του προκάλεσε μεγάλη  θλίψη και σε όλα τα μέλη του δικηγορικού συλλόγου της Ρόδου, στις τάξεις του οποίου υπηρέτησε εδώ και αρκετές δεκαετίες.

Η κηδεία του πρόκειται να γίνει την Δευτέρα στις 5 μ.μ. από τον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Ρόδου.