Το Φεστιβάλ Χορών στην Κρεμαστή

Το 12ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών στην Κρεμαστή τελείωσε και το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου «Η ΠΡΟΟΔΟΣ» με ανακοίνωσή του ευχαριστεί τους συντελεστές αυτής της όμορφης εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στις  7 , 8 & 9 Ιουλίου 2017.

«Ευχαριστούμε τους Συλλόγους που πήραν μέρος και συγκεκριμένα :
1. Τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πάτμου «ΌΣΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ».
2. Το Λαογραφικό Σύλλογο «ΤΟ ΑΜΠΕΡΝΑΛΙ».
3. Τον Πολιτιστικό Σύλλογο «ΚΑΜΕΙΡΙ ΜΑΣΑΡΩΝ».
4. Τον Πολιτιστικό Σύλλογο «ΚΑΜΑΡΙ ΠΑΣΤΙΔΑΣ».
Καθώς και το χορευτικό όμιλο «ΑΡΟΔΑΜΟΣ» Χανίων Κρήτης, το μουσικοδραματικό Σύλλογο Χωριστής Δράμας «ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΕΙΣΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» και τους Μουσικούς που πλαισίωσαν την εκδήλωση.

Επίσης, ευχαριστούμε:
τους χορηγούς που μας στηρίζουν, την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ως μεγάλο χορηγό, το ΔΟΠΑΡ και τη Δημοτική Κοινότητα Κρεμαστής ως συνδιοργανωτές της εκδήλωσης.

Τον ΟΠΣ Ρόδου, το χορηγό επικοινωνίας μας «ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ», τον Πολιτιστικό Σύλλογο «ΠΡΟΔΡΟΜΟ ΦΑΝΩΝ» για τα τραπεζοκαθίσματα, τον τηλεοπτικό σταθμό «ΘΑΡΡΙ» για την τριήμερη τηλεοπτική κάλυψη, καθώς και τον πανοσιολογιότατο πατέρα Νεκτάριο Πόκκια για τη φιλοξενία και τη σίτιση των χορευτικών ομάδων στην Ιερά Μονή «ΘΑΡΡΙ».

Ευχαριστούμε τον εργολάβο κ. Κασιώτη Μιχαήλ για το στήσιμο της σκηνής, τα ΜΜΕ, γραπτού και ηλεκτρονικού Τύπου που προέβαλαν την εκδήλωσή μας, το χοροδιδάσκαλο του Συλλόγου μας κ. Ποδιώτη Τσαμπίκο, τους χορευτές μας, τη δασκάλα ζωγραφικής του Συλλόγου μας κ. Γαρυφάλλου Ζωή, τους παρουσιαστές της εκδήλωσης κ. Άννα Σαρρή και κ. Αντώνη Χατζηιωάννου, όλα τα μέλη του Συλλόγου, όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και φυσικά όλους τους αφανείς ήρωες αυτής της εκδήλωσης».