Ηρακλής Μαριτσών: Μήνυμα Πολιά και επιστροφή Φελεγκάκη

Μήνυμα συσπείρωσης και αισιοδοξίας ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς, στέλνει στους φίλους του Ηρακλή Μαριτσών, Μιχάλης Πολιάς.

Σε ανάρτησή του σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, ο νεαρός τεχνικός των «ροπαλοφόρων» αναφέρει τα ακόλουθα:

«Νέα αρχή ,νέα δεδομένα, μεγάλη αισιοδοξία, φιλότιμες προσπάθειες από ανθρώπους που αγαπάνε το σύλλογο και φροντίζουν να είναι όλα στην εντέλεια στην πρώτη μας . Πρώτα εσείς, μετά εγώ και οι παίχτες μου θα δουλέψουμε σκληρά για να φέρουμε τον ιστορικό σύλλογο Ηρακλής Μαριτσών στις επιτυχίες !!!!!»
                                      
Τελείωσε και τυπικά του Φελεγκάκη
  Μία σπουδαία μεταγραφή υψηλού συμβολισμού, με την οποία «θωρακίζει» ιδανικά την αμυντική του γραμμή του, ολοκλήρωσε ο Ηρακλής. Στις τάξεις του επιστρέφει, μετά από 17 ολόκληρα χρόνια, ο πολύπειρος Στέργος Φελεγκάκης, δίνοντας με την απόφασή του μεγάλη χαρά στους φίλους της ομάδας.

Η ανακοίνωση του συλλόγου:   
 «Ο Ηρακλής Μαριτσών βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση ν’ ανακοινώσει την επιστροφή του Στέργου Φελεγκάκη στην ομάδα μας, έπειτα από 17 χρόνια.

Ο Στέργος έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον Ηρακλή, όπου αγωνίστηκε στις παιδικές ομάδες, ενώ είχε και λίγες συμμετοχές στην αντρική ομάδα. Την περίοδο 2000 – 2003 αγωνίστηκε στην ερασιτεχνική ομάδα του Παναθηναϊκού, ενώ είχε και 12 συμμετοχές, με 2 γκολ, στην Εθνική μας ομάδα Παίδων.

Στη συνέχεια αγωνίστηκε για 3 χρόνια στην ομάδα του Κορωπίου και την περίοδο 2006 – 2008 αγωνίστηκε στον Παναιτωλικό, τον οποίο βοήθησε να ανέβει στη Β’ Εθνική κατηγορία. Μετά από ένα σύντομο πέρασμα στα Σπάτα, αγωνίστηκε για 3 χρόνια στην ομάδα της Τριγλίας Ραφήνας και πριν επιστρέψει στα Δωδεκάνησα, όπου αγωνίστηκε για 3 χρόνια στην ομάδα του Φοίβου Κρεμαστής, κατέκτησε το Κύπελλο Ηρακλείου με την ομάδα του Αλμυρού Γαζίου.

Είναι πολύ μεγάλη η χαρά μας, αλλά και τιμή που ο Στέργος επιστρέφει στην ομάδα μας, καθώς όχι μόνο είναι ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της κατηγορίας μας, αλλά επίσης έχει έναν εξαίρετο χαρακτήρα. Στέργο, σού ευχόμαστε πρώτα απ’ όλα υγεία και να έχεις μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά στο “σπίτι” σου πλέον».