Με το ίδιο κέφι συνεχίζει ο Άγιος Ισίδωρος

Με απόλυτη επιτυχία έκλεισε ο πρώτος, γεμάτος δημιουργία, κύκλος του προπονητικού-εκπαιδευτικού δεκαημέρου του Αγίου Ισιδώρου, που λαμβάνει χώρα στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων από τη Δευτέρα, 10 Ιουλίου.

Ο ίδιος ο σύλλογος αποτίμησε το πρώτο σκέλος των δραστηριοτήτων του, ως εξής:
 «Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η 1η εβδομάδα του προπονητικού - εκπαιδευτικού δεκαημέρου. Τα παιδιά και οι γονείς τους, εκτός του προπονητικού σκέλους, είχαν την ευκαιρία να ακούσουν συμβουλές από τους πλέον εξειδικευμένους στο χώρο του ποδοσφαίρου και γενικότερα του αθλητισμού.

Ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Δ. Παναγιώτης Διακοφώτης, ο ομόλογός του του Δ.Ο.Π.Α.Ρ. Στέφανος Κυριαζής, η διαιτολόγος - διατροφολόγος Μαρία Γεωργαλλή, οι αστέρες του δωδεκανησιακού και όχι μόνο ποδοσφαίρου, Σάββας Παφιάκης, Γιώργος Δελαπόρτας και Παναγιώτης Σπάρταλης και ο επιθετικός της ανδρικής μας ομάδας Κώστας Μερσιώτης, συνομίλησαν με τα παιδιά και τους γονείς τους.

Τους ευχαριστούμε που στηρίζουν το αναπτυξιακό κομμάτι του ποδοσφαίρου και πλέον περνάμε από χθες Δευτέρα 17/7 στη δεύτερη εβδομάδα, με αντίστοιχες εκπλήξεις!»