Και φέτος παρών στα Μαυροσκούφεια ο Κολοσσός

Παράδοση αποτελεί πλέον για τον Κολοσσό H Hotels η συμμετοχή στο καθιερωμένο τουρνουά που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Θεσσαλονίκης στη μνήμη του Συμεών Μαυροσκούφη.

Ειδικά τα τελευταία χρόνια, η ομάδα της Ρόδου λαμβάνει μέρος ανελλιπώς στη διοργάνωση και εκεί δίνει τα πρώτα της φιλικά προετοιμασίας, κόντρα σε δυνατούς αντιπάλους, και αντλεί τα πρώτα συμπεράσματα για τη δυναμικότητα και το βαθμό ετοιμότητας.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ο Άρης Λυκογιάννης προσανατολίζεται στο να ορίσει την έναρξη της προετοιμασίας γύρω στις 25 Αυγούστου. Τα φετινά Μαυροσκούφεια θα διεξαχθούν είτε το τριήμερο 8-10 Σεπτεμβρίου είτε στις 15-17 του ίδιου μήνα και την πρόσκληση συμμετοχής έχουν αποδεχθεί επίσης ο ΠΑΟΚ του Ηλία Παπαθεοδώρου, ο Προμηθέας των Τρέβορ Ρέλεφορντ και Χρήστου Σαλούστρου καθώς και η Κύμη του Σωτήρη Μανωλόπουλου.

Όπως έχει ήδη γραφτεί στην «Α.Ρ.», στις 22-24 Σεπτεμβρίου είναι προγραμματισμένο στην Κύπρο και στο γήπεδο «Τ. Παπαδόπουλος – Ελευθερία» το Ζιβανάρειο Τουρνουά, το οποίο διεξάγεται από το 2004 στη μνήμη του πρώην προέδρου του ΑΠΟΕΛ, Μιχαλάκη Ζιβανάρη. Στην πρόσκληση του ΑΠΟΕΛ ανταποκρίθηκαν τρεις ομάδες της Basket League, η ΑΕΚ, το Ρέθυμνο και ο Κολοσσός.

«Η φετινή διοργάνωση αποτελεί ορόσημο, αφού η παρουσία τριών ομάδων της Α1 αναβαθμίζει το τουρνουά και το καθιστά ακόμα πιο ελκυστικό για τους φίλους του αθλήματος στο νησί της Αφροδίτης. Το επίπεδο της διοργάνωσης θα είναι πιο ψηλό από ποτέ και αναμένονται ιδιαίτερα ενδιαφέροντες αγώνες» αναφέρει η ανακοίνωση και προσθέτει: «Οι τέσσερις ομάδες που θα συμμετάσχουν στη διοργάνωση θα αγωνιστούν μεταξύ τους από μια φορά σε τρεις αγωνιστικές μέρες (Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή) και ο νικητής θα προκύψει μέσα από τη συνολική βαθμολογία.

Χορηγοί της διοργάνωσης είναι τα φυσικά συμπληρώματα διατροφής Superfoods τα οποία εισάγονται και διανέμονται στην κυπριακή αγορά από τον Όμιλο C.A.PAPAELLINAS, τα κλιματιστικά GREE, το ξενοδοχείο Europa Plaza και το τυπογραφείο Landas».