Φοίβος: Άμεσος συνεργάτης του Ορφανίδη ο Τσιβρινής

Οριστικοποιήθηκε τελικά στο Φοίβο το ζήτημα των συνεργατών του Σάββα Ορφανίδη, σε ότι αφορά την τεχνική ηγεσία.

Ο κόουτς του συλλόγου της Κρεμαστής, αρχικά έψαχνε να βρει ένα γυμναστή, ο οποίος θα έκανε καλή δουλειά στο θέμα της προετοιμασίας, αναλαμβάνοντας την εκγύμναση των παικτών με κάθε υπευθυνότητα.

Ο άνθρωπος αυτός είχε βρεθεί και ήταν ο Παναγιώτης Τσιάμης, ο οποίος αρχικά επρόκειτο να επιστρέψει στο νησί μας και να βάλει τη δική του σφραγίδα στο κομμάτι της προετοιμασίας της ομάδας, εν όψει του νέου πρωταθλήματος. Ωστόσο προέκυψαν λόγοι που τον αναγκάζουν να μην μπορεί να μετακινηθεί από το Ζευγολατιό όπου βρίσκεται.

Είναι όμως σε διαρκή επικοινωνία με τον Σάββα Ορφανίδη και μάλιστα σε καθημερινή βάση  για  το πρόγραμμα στο οποίο  θα ασκηθούν οι παίκτες στην προετοιμασία, το οποίο  θα είναι καθαρά δικό του.

Παράλληλα για την καλύτερη δυνατή εφαρμογή όλων των ανωτέρω, αλλά και για να έχει ο κόουτς του Φοίβου ένα συνεργάτη καλό δίπλα του στον πάγκο, που θα τον βοηθάει και στα προγράμματα της προετοιμασίας αλλά και στους αγώνες επιδιώχθηκε και κλείσθηκε συμφωνία με τον Μιχάλη Τσιβρινή ο οποίος θα είναι ένα από τα μέλη του τεχνικού τιμ της ομάδας.