Ιάλυσος: Με τις ευλογίες όλων να πρωταγωνιστήσει

Πραγματοποιήθηκε χθες  με την ευλογία εκκλησίας και πολιτείας η «πρώτη» προπόνηση του Ιάλυσου.

Τον αγιασμό τέλεσε ο πάτερ Κωσταντίνος, ο οποίος ευχήθηκε στο τέλος ο Ιάλυσος να κερδίσει την Κατηγορία και να ανεβεί ακόμα ψηλότερα.

Ο αντιδήμαρχος παιδείας και δια βίου μάθησης Δημ. Κορωναίος μετέφερε τις ευχές του Δημάρχου Φώτη Χατζηδιάκου στη Διοίκηση, την τεχνική ηγεσία και τους παίκτες κι ευχήθηκε «να έχουν όλοι υγεία , όρεξη για διάκριση και να ολοκληρωθούν οι στόχοι που έχει θέσει η ομάδα. Καλή δύναμη σε όλους»

Ο εκπρόσωπος της περιφέρειας Κάλλιστος Διακογεωργίου ήταν σαφέστατος: «Αυτή η ώρα ανήκει αποκλειστικά στην ομάδα, που συνεχίζει την ιστορία της εδώ και χρόνια. Πιστεύω απόλυτα πώς με το έργο το συνολικό και την οργάνωση που έχει μπει στο σύλλογο δεν θα αργήσει να έρθει ο πρωταθλητισμός, ο οποίος είναι πάντα δύσκολος, γιατί υπάρχει ανταγωνισμός και πολύς συναγωνισμός. Σας μεταφέρω τους αθλητικούς χαιρετισμούς του Περιφερειάρχη μας του Γιώργου Χατζημάρκου και των υπολοίπων συναδέλφων.

 


Ο Ιάλυσος πληρεί όλες τις προϋποθέσεις για να πρωταγωνιστήσει φέτος» τόνισε ο κ. Διακογεωργίου ο οποίος αποκάλυψε παράλληλα πώς στα άμεσα σχέδια της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου είναι να μπει ηλεκτροφωτισμός στο «Οικονομίδειο» ούτως ώστε να αθλείται η ομάδα και οι υποδομές της βραδινές ώρες αλλά και να γίνονται και αγώνες όταν αυτοί είναι σημαντικοί που θα συγκεντρώνουν αρκετό κόσμο.

-«Υγεία σε όλους επιτυχίες και μέσα από την δουλειά να επιτευχθεί η άνοδος στη Β΄ Εθνική» ευχήθηκε ο κ. Δημ. Παρασκευάς  ενώ

-Ο  Γραμματέας του Δημ. Συμβουλίου Αντώνης Γιαννικουρής τόνισε πώς «υπάρχει εμπιστοσύνη και από την Πολιτεία προς τον σύλλογο και από τον σύλλογο προς την πολιτεία και πιστεύω πώς μπορούν να έρθουν πολλές επιτυχίες στο εγγύς μέλλον»

-Η Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ιαλυσού κ. Ερμίνα Μπότσαρη που πήρε το λόγο τόνισε: «Καλή αθλητική σαιζόν σε όλους. Τα νέα παιδιά που ήρθαν στο νησί μας να ξέρουν πώς ήρθαν σε μια ομάδα με μεγάλη ιστορία. Από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να ανταπεξέλθουμε σε όποια προβλήματα παρουσιαστούν για να πετύχουμε μαζί την άνοδο στην Β΄ Εθνική. Καλή σαιζόν σε όλους»

-Ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΡ Στέφανος Κυριαζής είπε: «Είναι τιμή μου που βρίσκομαι σε αυτό το γήπεδο. Ήμουν ακόμα μικρός όταν παρακολουθούσα τους αγώνες κι η οικογένεια μου έχει προσφέρει στο σύλλογο. Καλή επιτυχία μέσα από τη δουλειά τη χρειάζεται ο σύλλογος και το Ροδίτικο ποδόσφαιρο».

-Ο Διοικητής του Αστ. Τμήματος Ιαλυσού Θέμης Καλαμάτας συνεχάρη την Διοίκηση και την τεχνική ηγεσία για τις καλές μεταγραφές και τόνισε πώς «Όπως η πατρίδα μου η Λαμία είναι στα μεγάλα σαλόνια του Ελληνικού ποδοσφαίρου έτσι και φέτος είναι η σειρά του Ιάλυσου».